14

Анонимен

преди 7 години

До авсТи, специално, моля те, не се връщай никога...

13

Млад програмист

преди 7 години

До Хм...Сънароднико мой, не съм аз този, на когото ти отговаряш. Искам само да ти кажа, че се надявам ти извън България и аз отвътре да успеем поне малко да променим родината ни към добро, така че, да няма причина да я напускаме, а когато излизаме извън нея - да се гордеем, че сме българи.

12

шут

преди 7 години

17 милионна Холандия имат 150 депутати ,България с 6 милиона население 240 депутати,защо са тези 90 депутати отгоре не е ясно и за тези 90 депутати никой не взема решение ,мъл.ат ,никакво отношение,колко време трябва да ги говорим тези неща .е не са редни и ненормални.Ве.е 4 години само това говорим и нищо,егати мудните промени,егати тормоза и после мрем и бягаме от БГ ами как да стане като всико е мудно тромаво,вяло от реаки.ите на бг полити.ите,те са виновни за отвръщението на българите

11

Анонимен

преди 7 години

До4 Ее НА ЗАПАД СЕ РАБОТИ. Тук се краде. АКО НЕ КРАДЕШ ПАРИ НЯМА. Ето върнах се. СЕГА 5 ЧАСА Я РАБОТЯ Я НЕ АМА МИ ПЛАЩАТ ЗА ТРИ ДНИ. Ти повече ли крадеш от мен А?

10

Хм...

преди 7 години

До EeeКакво значи "Гордееш ли се с това,че си избрал лесното и си се изнесъл като пръд,ня из *** от Б-я", алооооо?!?!?!?! Айде, моля, без обиди! Какво знаеш ти за българите в чужбина, а?! Всички, които сме в чужбина, бяхме принудени да се "изнесем", защото в България е много, много трудно да оцелееш. В чужбина никак не е лесно, но поне трудът ни е платен подобаващо. Тук за 3 дена печеля МРЗ в България от 460 лв. Има и за мен, и за семейството ми, и за родителите ми. Нека да се уважаваме!

9

Анонимен

преди 7 години

<html><body><!--StartFragment--><div style="position: absolute; top: -1000px; height: 1px; overflow: Гласувайте за да им напълните джобчетата на тиквите и на децата на комунистите с милиони субсидии от вашият продънен джоб. Не забравяйте че всяка пусната бюлетина ви струва 11 левчета! Тези милиони ще са от вашите данъци и от залъка на децата ви

8

Куку

преди 7 години

До luckymanСкоро ще видиш изборите в Скандинавия и Германия, там знаят какво представляват такива като теб

7

luckyman

преди 7 години

пътя за европа е Босфора от там минава пътя. 500 години съжителство ни пазеха от всичко, беше златния период на БГ, търгуваш от Багдад до Виена, а не като сега данъци и лихви само!Турция отново ще ни спаси както когато бяхме чат от великата империя 5 века.Добре че има патреоти че организирахме превоз за истинските българи от истанбулНа следвщите избори сме втора сила а защо не и първа?

6

художника

преди 7 години

Дядо, дядооооо.... още по бай Тошово време народа щеше да избяга, ама границите бяха затворени. Твоите набори и твоите синове сътвориха това, което остана днес от България!!!

5

Анонимен

преди 7 години

Що не отидеш да поработиш извън БЪлгария, да видиш лесно ли е?

4

Eee

преди 7 години

До авс Гордееш ли се с това,че си избрал лесното и си се изнесъл като пръд,ня из *** от Б-я. Като загърбваш един проблем не го решаваш, а само го задълбочаваш, как ще се оправят нещата като всички си плюят на петите и бягат.

3

Анонимен

преди 7 години

Няма вариант да се върнем ако отново ГЕРБ или БСП спечелят изборите.

2

авс

преди 7 години

Младите няма да се върнеме дедо. Ти само подпомагаш това да не се върнеме! От 20 години чакам да се върна в България но от такива като теб няма да се върнеме. Знаеш ли защо? Не незнаеш! Незнаеш че с такива като твойте гласове подържате статуквото. Да ама ти незнаеш какво е статукво! Ето това ти е проблема дедо! Затова младите никога няма да се върнеме. Докато гласувате за децата на комунистите за тиквите и за селянжъри от седенките млад народ не очаквайте. Ще останете само ***.нгалите и старците

1

Анонимен

преди 7 години

На куково лято!