6

до всички разбирачи

преди 7 години

хайде вие отворете магазин и аптека в село с 4 души, да видим след колко часа ще фалирате. между другото съседното село е на 3 км с над 350 жители и си има и аптека и магазин и лекар и всичко, в града разстоянието между 2 квартала е по-голямо, все едно да кажеш защо няма секция за всеки вход на един панелен блок, което пак е по-нормално от това да се докарат 7 души сик и да им се плаща заплата заради тези 4 човека, бива бива ама вол за мезе не бива

5

анонимен

преди 7 години

До Анонимен Няма как да има аптека и болница, но трябва да има селски лекар. Лекари могат да се осигурят за отделните села.

4

Анонимен

преди 7 години

Не виждам каква е драмата. Естествено, че ще ги откарат да гласуват. Не виждам какво толкова сензационно има за такова населено място, което е не изживяване. Това се съобщава и толкова. Там няма как да има аптека, болница и какво ли не. За тези хора има социални служби да се грижат. Само се бръщолевят излишни неща.

3

анонимен

преди 7 години

Да, защото политиката по отношение на селата и по-отдалечените региони изпрати хората в градовете или в чужбина. Колко села са заличени от картата на България. Такава е политиката за тези региони - пълен провал.

2

Анонимен

преди 7 години

До BURZUMИ какво му е хубавото? Да си напълниш колата с пържоли и други глезотии и да се вдигнеш за събота и неделя на чист въздух и спокойствие. Ама не се сещаш, че хората живеещи там нямат нито аптека, нито лечебно заведение, нито магазин нито каквото и да било. Добре, че имат тези животни да си набавят някаквха храна. Зимно време сигурно ток и вода дори нямат и няма кой да ги погледне ...

1

Humor

преди 7 години

Dosta zor bez posta.