23

Щирлиц

преди 7 години

Да,другарю Герджиков,помним как се борехте депутатите да идват всеки ден на работа,и да не гласуват с чужди карти.Помним какво беше направено за 27г-приватизация/както искате,така го разбирайте/.За мен това беше един багажник пълен с готова продукция,защото за почти 2 години след въпросното...събитие,заводът беше доведен до разруха,нас ни уволниха,а машините откараха в Ямбол,където поработиха още малко,преди да отидат нама.ната си...Та тия не ми ги разправяйте,другарю-господин-демократизаторе.

22

маке-ариец

преди 7 години

Троловете пак са плъзнали... Правилно г-н Герджиков! Тролчета, Помните ли когато нагъвахте лой под формата на салам Камчия?*** знае само да и псу'а и да чака някой да го оправи.... Е ***, и бачкане трябва!

21

Анонимен

преди 7 години

Преди 20 години в София се дишаше нормално. Нямаше преселници, простотия.

20

102

преди 7 години

ПРЕДИ 20 ГОДИНИ САМО НЕ МОЖЕХМЕ ДА РАБОТИМ И ЖИВЕЕМ НАВЪН.САМО ТОВА СЕ ПРОМЕНИ.НО НЕ ЗА НАШЕТО ДОБРО СТАНА, А ЗАРАДИ "ПЛАНЪТ" ДА ОСВОБОДИМ ТЕРИТОРИЯТА.КОЕ МУ Е ХУБАВОТО СЕМЕЙСТВА ДА ЖИВЕЯТ РАЗДЕЛЕНИ?!

19

101

преди 7 години

Герджиков, преди 20 г. имахме вяра, надежда, обществен транспорт, чист въздух - срещу *** за храна, стари таралясници, страх и безверие....СЕГА!!!

18

помня

преди 7 години

Герджика се показва *** ограничен даскал щастлива кокошка.Какво да забравя що българи се палеха,бесиха,летяха от мостове и балкони,колко други робуват зад граница ограбени от политици,крадци и ***.

17

Анонимен

преди 7 години

***, с всяка изминала година става все по зле. Какво плашиш преди 20 години.

16

Анонимен

преди 7 години

Помним и едно друго управление, в което Герджиков участваше - тогава ни оправяха за 800 дни.

15

гого

преди 7 години

Г-н ГЕРДЖИКОВ а помниш ли преди 30-35г ааа не се прави че не помниш

14

истината

преди 7 години

Помня ти помниш ли?Положението е същото каквото е и сега нищо не се е променило, просто мутрите сложиха костюми а народа си е все така беден.БЕДЕН НАРОД ЛЕСНО СЕ УПРАВЛЯВА

13

Анонимен

преди 7 години

По соца имаше един девиз "всичко в името на човека, всичко за благото на човека". Тогава си мислех, че е куха фраза, но сега вече си мисля, че никак не е било лишено от смисъл. Сега всичко се прави в угода на икономически и политически лобита против интересите на хората в България, макар че твърдят друго.

12

Анонимен

преди 7 години

Преди 20 години не знам, но като си спомня за преди 28 години и почвам да става черноглед сравнявайки с днешната несигурност, безработица, липса на здравеопазване, бандитизъм, кражби, мигранти, никакво качество на образованието и бягащи от страната българи.

11

до 4

преди 7 години

Старите хора говорят за това време понеже са били млади тогава. И аз милея за началото на 90-те, ама на баща ми му се изправя косата като се сети.

10

бай иван

преди 7 години

1997г. не се забравя. Съжалявам че не успяхме да доведем нещата до край. Съжалявам и че гласувах за партия която с безрасъдието си последната година върна БСП пак на власт с невиждана подкрепа. Но ако пак вземат властта ние пак ще ги съборим.

9

,

преди 7 години

Дано няма правителство и Герджиков си остане премиер

8

?!?

преди 7 години

Преди 20 години беше по-добре бре Герджиков!

7

Анонимен

преди 7 години

Не случайно казва "помните ли преди 20 години" а не примерно преди 30, когато имаше държава и нямаше бедни!

6

БЪЛГАРИН 1

преди 7 години

Да г-н Герджиков , за последните 20г. найстина се направи много и резултата е налице-най-бедната държава .Всичко друго е алабалистика за наивници !

5

до 4

преди 7 години

Приоритетите преди 35г. бяха образованието, здравето, пенсионерите и мн.важно - всеки безпроблемно си намираше работа.Какво друго му трябва на човек? Затова възрастните съжаляват за времето на соца.

4

ЦОНЬО

преди 7 години

преди толкова години ти беше един ***, а сега премиер