8

Анонимен

преди 7 години

До xОбаче на пликовете тайно се слагат знаци. Там е проблемът.Знаеш ли колко са младите, разсъждаващи хора от определени райони, които биха гласували по много по-различен начин? Но какво ще стане после с близките им? И квотите за тютюна зависят от това, дали си гласувал правилно!

7

Крушовица

преди 7 години

селото където зеления швед Методи Петков от ДПС преби група българи на язовир. Да познаем ли какъв цвят и от коя партия е председателя на СИК там? Арестувай *** докато не са затрили цяла България.

6

ВЬЗМУТЕН ГРАЖДАНИН

преди 7 години

ЖУРНАЛИСТИТЕ ЗАЩО НЕ КАЗВАТ ЦЯЛАТА ИСТИНА-ИНАЧЕ ТОВА Е ЦЕНЗУРИРАНА И МАНИПОЛИРАНА ИНФОРМАЦИЯ. ПАРТИЯТА ОТ КОИТО Е И ЗА КОИТО Е АГИТИРАЛ И ПРЕДЛАГАЛ ПО 30 ЛЕВА Е Д.П.С !!!

5

Анонимен

преди 7 години

Скопете го и една лекинка лоботомия . Сто процента е и безполезен мухъл на държавна хранилка. Такива не трябва да се развъждат.

4

x

преди 7 години

Вземам 30те лева и си гласувам за когото си искам.

3

Анонимен

преди 7 години

Предателя пардон председателя на съд ! Бюлетините да се обявят за невалидни !!!

2

Анонимен

преди 7 години

Това село Крушовица на Корна ли е или е друго село със същото име?Корнината Крушовица се води за врачанско село, но е възможно от административна гледна точка сега да е в Плевенско.Интересно е, ако това наистина е селото на Корнелия, за коя ли политическа партия се купуват гласове там днес?

1

НИКОГА ВЕЧЕ ТИКВА !

преди 7 години

Опичайте си тиквите и не гласувайте за Тиквата !