48

До 43

преди 7 години

1 лв е 1.03 беларуски рубли, деноминацията беше още миналото лято.

47

До 48

преди 7 години

Беларус има магистрали пресичащи цялата страна от граница до граница, пътищата дори селските са в идеално състояние, винетки няма, пътни такси се плащат само от автомобилите с чужда регистрация. Знам, че обичате да се мотивирате единствено с информация от интернет, е всичко това можете там да проверите!

46

Анонимен

преди 7 години

V BELARUS MILICIATA BIE, A V BULGARIA POLICAITE GI BIAT - KADE IMA I KADE NIAMA ZAKONI ? 200-300 PLATENI PROVOKATORA SI MISLIAT DA POVTORIAT SLU4ILOTO SE V UKTAINA I DA HVARLIAT DARJAVATA V GRAJDANSKA VOINA, TAKA LI ? ZA TAKIVA BOIAT E NA-MALKOTO NE6TO KOETO POLU4AVAT....

45

Анонимен

преди 7 години

Браво на хората.

44

Анонимен

преди 7 години

POREDNIAT OPIT DA SE DESTABILIZIRA SUVERENNA DARJAVA I OPIT ZA ORKESTRIRAN PREVRAT OT SLUGITE NA SATANATA !

43

Хех

преди 7 години

До71 до 64Така им е наредено за да заработят няколко левчета. За това го правят. Симпатиите към руският народ, култура и идентичност веднага биват обявявани за потдръжка на Путин и другите им олигарси, бандити и изнудвачи вкопчили се във власта без да си дават сметка че ние сме в по- лошо положение дори. Там хората в Москва, Петербург и др. големи градове живеят поне 10 пъти по- добре от нас, но за сметка на малките градчета и села които са 100 пъти по- зле от нас.

42

до 64

преди 7 години

Не русофоби, а путинофоби сме, нормалните хора. Лошото е, че руснаците живеят бедно, олигарсите са завзели властта, не развиват никакви технологии освен да продават газ и нефт друго няма. А и крадат на едро от България - КТБ и реакторите, че идърпат България назад към техния модел. И защо Путин вече 20 години управлява

41

до 65 (не от 60)

преди 7 години

Какви глупости говориш? Нали имаше големи демострации срещу Тръмп, някий да е бит и арестуван? Направо дрънкаш като празен варел

40

Анонимен

преди 7 години

Нека знаят соросоидилитре че украинския сценарий и хибридните им войни при Лукашенко няма да минат Лукашенко не е Потрошенкол

39

Ха

преди 7 години

Как е написано само Беларус протестира!?да ама не, само в столицата 200-300 младежи по Украйнски модел обучени в Полша и Литва.

38

Въпрос

преди 7 години

Като е толкова хубаво в Беларус, защо не напира никой за там?

37

Хех

преди 7 години

Браво г-н Лукашенко! Само така ще успееш да спасиш Белорусь от сътбата на Украйна! Не допускай грешките на Янукович. За фашистите - Само бой и изтребване.

36

за 60

преди 7 години

Кои са тези държави дето има демокрация ? Aз не знам нито една да има, ако искаш ела пред Белия дом и кажи нещо лошо за Тръмп после ела да ни разкажеш за свободата на словото и демокрацията след нощувката ти в Гуантанамо.

35

до русофобите

преди 7 години

Кво лошо видяхте от Путин бе кокошки такива?Кво хубаво видяхте от запада , освен отворени граници в Евро съюза?През историята коя държава даде свобода не веднъж на България? Кой разуражи България, запада или Русия? Кой е реална патерица на Турция , която ното един българин не харесва, Русия или Сащ? Айде сега клавиатурни мислители дайте отговори на тези въпроси!

34

Анонимен

преди 7 години

дa им евaмaйкaтa ченгесaрскaпроздa, въже зa тaкивa

33

Анонимен

преди 7 години

До 59 ""Но имат готини жени. Не са като эападните чуми"Така е още от комунизма. Рускините се жениха за всякакви алхколици и ***,само и само да се махнат от тамошния рай.Имах един съсед алкохолик.Работеше в Коми,редвоно пребиваше жените си и децата си.Три пъти се жени за рускини.Така че,отивай в Беларус,като разберат че си от ЕС,всяка жена ти е в кърпа вързана.

32

Анонимен

преди 7 години

До 59Това че българина разбра демокрацията като анархия без закони и правила е друга темс. Има много демократични държави които не са пълна ***.

31

Анонимен

преди 7 години

С тази измислена демокрация народа не само беднее но и простее.Беларус и там изскат Соросодоизация но получават каквото е положено. Но имат готини жени. Не са като эападните чуми

30

Анонимен

преди 7 години

Поредната държава ориентирана към русия която благодарение на това "просперира".

29

до 49

преди 7 години

Само автопарка в Минск е поне с 10 години по-нов от тоя в европейска София, за инфраструктура и обществен транспорт просто не може и сравнение да става.