18

Анонимен

преди 7 години

Льо Пен се изложи с това посещение в Москва и ми прилича на френска комунистка,но днес Путин финансира т нар крайно десни за разлика от СССР,който дестабилизира ЕВРОПА с комунистите ........Аз съм за Фийон макар там да направиха от мухата слон по американски както за Тръмп . ЕС ще го има ,макар това да не е онова за което всички си мечтаехме,но живота е такъв какво да се прави.

17

Поручика Балканец

преди 7 години

Нема по-гнусно същество от българския копейkаджия!

16

Анонимен

преди 7 години

И аз чакам някой да докаже,но от година слушам само : Сорос, едновреме, пълни проводници, светло бъдеще, компоти, лютеница. Някой ще докажели финансово защо извън ЕС е по-добре? Явно няма кой....Само празни приказки,ще виждаме от интересчиии

15

Анонимен

преди 7 години

Оланд към французите: Докажете, че ще сме по-добре без ЕС!Льо Пен веднага ще му докаже че тя е по-добре без ЕС, защото само тя взема невръщаеми кредити от Русия. Предполагам че пази някакви разписки подписани от Путин, че няма никакви задължения да връща обратно и едно евро, единственото и задължение е да извади Франция от ЕС и да подлизва 3адника на Путин, а когато я подгонят французите с камъни и дърве е задължена да извика Русия на помощ, както уж направи Янукович(старият трик с писмата)

14

Българин

преди 7 години

... Време е да направим промяна във нашият живот, заради нашите деца и родители. Какво става с Гърците, когато не са доволни? Блокада, стачки - постигане на целитеРумъния? Няколко дни протести и отмяна на безоловен амнистия!Какво чакаме ние? За кога го чакаме?Просто едни размисли в предизборната нощ!Успех и кураж на всички които искат и търсят по- добри времена за България!!!!

13

Анонимен

преди 7 години

Така значи,на първа скорост,са ограбваЩите,на втора скорост,са помощниците им,на трета и четвърта скорост са ограбваНите в различна степен и на пета...пета е задна,предназначените за захвърляне,където имаме "честта" да се мотаем ние!Ограбиха ни на първа скорост,захвърлиха ни на пета...ама,нали сме си телета!!!

12

БЪЛГАРИН

преди 7 години

Братя Българи,От известно време се включвам някой друг коментар, не кога да разбера обаче едно?: тук чета много коментари на интелигентни хора, със реална представа за нещата.Та въпроса ми е защо си губим времето и енергията да се притеснявам за неща които не зависят от нас, вместо да се съсредоточим върху нашите проблеми? Необходимо е гр. Общество, което да притиска власта за по добри условия на живот! Хора, иниц комитети - непартийни със ясни и реални цели и изисквания към народните предст

11

Анонимен

преди 7 години

До СТРАНДЖАТА Един въпрос към теб,какво ще стана ако Ес и Нато се разпаднат лично твое мнение??

10

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

До ДАНЕ ПИЧ, САМО РУСИЯ ЩЕ НАПУСНЕ ЕС. СЪВСЕМ СКОРО.

9

Анонимен

преди 7 години

ОЛАНД Е ПАТРИОТ, А ЛЬО ПЕН Е РУСКА МАТРЬОШКА

8

Анонимен

преди 7 години

Защо ти не докажеш че Франция е по-добре в ЕС. Нали сте в НОТО какво общо охраната и по - доброто.

7

ДА

преди 7 години

Ами ДА! Просто Франция трябва да напусне ЕС. За нейно добро е!

6

Анонимен

преди 7 години

Значи ли това че Франция като беше със собствена валута беше по бедна или че преди да влезе в ЕС беше по зле,нямаше производство,беше със повече атентати и беше по маловажна държава.Според мен той със това изказване помогна на Конкурентката си за съжаление.

5

Анонимен

преди 7 години

Или ЕС да се оправя да стане едини по доходи или да свършват мъките и да се разпада а ако искат да правят шеста скорост

4

смЕх

преди 7 години

Меркел ханъм и Оланд са част от проблема на ЕС именно те с неразумната си покана към брадатите инженери докараха съюза до това дередже, а сега седнал да призовава някой да доказва нещо си. Нали първо трябва да го напуснат за да се разбере, въпроса е че нас ни ни нЕма в цЕлата схема.

3

Анонимен

преди 7 години

Напредвате Вие за Нас дуки :)

2

Анонимен

преди 7 години

Прав е човека!

1

Анонимен

преди 7 години

Как да го докажат като сте в ЕС, умнико? За да го докажат, трябва първо да излизате от ЕС.