50

mg42

преди 7 години

Жените, ах жените. Те му е*ават мамата на Гришо. Ако разкара сегашните и бившите от живота си и ще е машина. Но в момента не може да прави и двете неща добре.Просто е въпрос на избор :))))))).Желая му късмет........

49

Ден Размисълников

преди 7 години

Да смяташ, че 2-3 депутттати, колкото ще "докарат" екскурзиантите е много важно е и като да смяташ, че 2-3 места надолу в класацията в световния тенис е "нечувано".И едното и другото не ще реши бъдещето(особено на коментиращите).Последния "удар" за ГД бе в БГ и това значеше много. Той е "възкръсвал" и от по-долни позиции.Катастрофира, би шута..., каква е тая журна...***...щина БЕЕЕ!Що не пишете, че СВЕТА би шута на БГ?Че сме на 158 място в света по всичко...(освен по акъл, ама некотиран)!!!

48

Анонимен

преди 7 години

Нашето момче е четвъртостепенно аматьорско плейбойче!

47

карина

преди 7 години

Жалко, явно има спад във формата му, а е още много рано за това. Според мене има много да се работи по отношение стабилността на психиката му - това е ахилесовата му пета. Успех му пожелавам от все сърце!

46

Ферос

преди 7 години

Мачкай ДришооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооПак ли втори кръг бре, тураник?

45

ноне

преди 7 години

Дреме ми за Осман паша Османската империя вече е история а България е факт! Левски е недостижим.. И между другото въпреки, че сигурно и той е бил наясно с особеностите на българския манталитет не се е поколебал да се пожертва за народа си.

44

ноне

преди 7 години

А ако твоя патриотизъм се изразява в това да обясняваш колко зле са всички българи смятам че най добре е или да потърсиш помощ. Мястото ти не е в България. А ако вече си се махнал време е да спреш да ни занимаваш със себе си. Потока от обиди и ругатни по никакъв начин не ни въздейства единствено предизвиква досада.

43

none

преди 7 години

До IvanТи си типичен "Тъжен човек с емоционални проблеми" който отказва да чува. Имаш си собствена линия и си я поддържаш и нищо друго не те интересува. Нито на Кобрата нито на Гришо имат нужда от твоята защита те знаят идеално какво правят.

42

Хм...

преди 7 години

Не мога да повярвам!

41

Ivan

преди 7 години

До ноне Не мразя никого, съжалявам повечето злобари и завистници като теб. И се чудя на Кобрата например, защото отношението към него е същото като към Гриша, защо не вземе милионите които му предлага Германия и да играе за тях. Той е патриот наистина, но има ли за какво, когато мнозинството са като теб плюят и злобеят. Още Осман паша е казал на Левски- за тоя ли народ(злобен, неблагодарен и страхлив) се жертваш бе Джингиби

40

ноне

преди 7 години

До ИванГовориш за омраза а нямаш изречение в което не използваш обиди и квалификации. Не бе радвам му се просто искам да е номер едно. Защо смяташ че мразя някого? Ти вече със сила искаш да наложиш мнението си. Има достатъчно българи достойни за уважение за да се прекланям пред всеки срещнат.

39

none

преди 7 години

Ако искате да спечели му спретнете един София опен. А този който даде примера с Джокович мога само да кажа, че когато Гришо започне да печели титли като него тогава и аз само ще се гордея и ще си мълча. Но Гришо е доста далеч от това да е номер едно.

38

Иван

преди 7 години

До нонеНаписал съм ***, защото ако напиша Bоклук, къквито сте си ще излязат звездички, а тази злоба и завист е присъща точно на такива представители. Толкова мразите самите себе си че дори на успеха на брът си няма да се зарадвате и признаете, Nещастици.

37

ноне

преди 7 години

Лоша работа заради такива като теб България е в това положение. Продължавай да триеш.

36

none

преди 7 години

До Ivan"***" е хубава българска дума. За съжаление и ти спадаш в тази група. Тук не става въпрос за плюене а за конструктивна критика. Гришо си е избрал да е публична личност и това е съвсем естествено да има критики към него. Няма човек който да е обичан на 100 процента.

35

ру

преди 7 години

Маша му отправи послание и Гришо се спихна. Най-добре е маша да си гледа бонбоните и тениса и да не забърква Гришо във някакви филми, на ужасите най-вероятн.

34

Ivan

преди 7 години

Вие които плюете Гришо какво сте постигнали освен да ядете и Sерете, за нищо друго не ви бива, сигурен съм. Nещастници, засужавате си жалкия животец. Иначе Гришо като всеки спортист си има и слаби моменти. Когато би Джокович ,едва ли в Хърватско са плюли Джоковичи са казали че за нищо не става. Чел съм форуми и сръбски и на всякакави бълканци, хората само хвалят и се гордеят. 60-70 % от българите са абсолютен *** за съжаление.

33

none

преди 7 години

До до NoneВсеки посредствен българин ли трябва да уважавам??"Не говори за себе си , егоистично е !" - Каквото и да имаш в предвид!?! Струва ми се че "Егоистично" не е подходящата дума.

32

до None

преди 7 години

Не говори за себе си , егоистично е !И , малко уважениекъм Гришо - българин е все пак !p.s. Да ви имам каруцарските заглавия !

31

д

преди 7 години

Старите простотии с психиката и тем подобни докога ще вървят ?Не се ли поизтъркаха.