83

Гранична Полиция

преди 7 години

Шефа на Митниците веднага ДИСЦИПЛИНАРНО УВОЛНЕН , абсолютен Скандал е това , от кога група некадърници имат правата на Гранична Полиция

82

Бай Рашо

преди 7 години

Отново министър-председателя си "показа рогата"и доказа на кой "Господ се кланя" след като заповядана жандармерията да се намеси по пограничните ни пунктове и разпръсне протестиращите достойни българи със сила, в полза на турските интереси в България !

81

Георги

преди 7 години

До 84, Петър Папазов,Законът не разрешава възпрепятстването на правото на глас. Бих искал да ви посоча една малка подробност която явно Ви убягва. Става дума за свободен и независим вот. Право на лично мнение кой да управлява. В случая има несвободен, зависим вот.Ако питате гласуващите за програмата на партията за която гласуват едва ли ще получите смислен отговор. Може ли един вот който дава 100% еднакъв отговор да е резултат от лично мнение?Затова възпрепятстването е законно и демократично

80

Келера

преди 7 години

Защо бе г-н Премиер?Кой попита българинът съгласен ли е, или не,някой извън територията на държавата да гласува?Май е защото така ви изнася другарю премиер?

79

АнтиГЕРБ

преди 7 години

До EVROPEJECРазсмя ме искренно! Ама, ама аз искам да има разделителна линия между мен и патриотите, за теб незнам! Да не се солидираш с безграничното безумието на Симеонов? :))

78

АнтиГЕРБ

преди 7 години

До luckymanЕ да все некой друг трябва да е виновен Русия, САЩ, Турция, ЕС ...! :)) Не, че сега външни сили няма да се възползват от глупостта на Патриотите и по специално Турция!

77

абсурдистан

преди 7 години

Симеонов ,приехте закон за Задължително гласуване , според този закон тези хора са длъжни да гласуват ! Побъркахте се от лакомия брей !

76

КНСБ

преди 7 години

Срам и позор за това првителство пуснало турските гласоподаватели у нас! Просто нямаме какво повече да кажем!

75

luckyman

преди 7 години

махйте ги платени псевдо-патриоти марионетки на Кремъл, така е докато от кремъл ни източват кръвта за да хранят алчното джудже че за него спирачната течност и одеколона не са част от диетата за разлика от населението ***. САЩ винаги е бил и ще е наш приятел. Разберете ние не пием одеколон и спирачна течност, не оскотяваме по блатата и не сме Сомалия дрънчаща на ракети

74

АнтиГЕРБ

преди 7 години

Патриотите така ли се ловува без търпение? Като тревопасни бичета реагиращи на червено!пп. да бяхте търпериво изчакали и да промените закона за двойното гражданство! Кротце, кротце па со кютек! "Генералът", т.с сратегът на операцията старшина Симеонов ли е?

73

Анонимен

преди 7 години

Всички , които са против патриотите са *** и трябва да си посипят главите с фекалии, както му се случи на Бюреков в Монтана.Няма да се позволи повече на Еврогейпедераси да разсипват даржавата и да трупат милиони. Който е гледал и днешната реч на Сидеров е разбрал, че в недрата на страната само от злато има стотици милиарди долара , не може други да ги грабят, а да казват че няма пари за безплатно здравеопазване и пенсии. Само с 17 за Обединени Патриоти за премахване на робството на ГЕРБ

72

I

преди 7 години

Въвеждане на задължителна отседналост,минимум 2 години и край на екскурзиантите!

71

Анонимен

преди 7 години

Тоя що все се намесва там, дето изобщо не му е работа? Като толкова иска да се меси, да предложи промяна в избирателния закон и така няма се допуска изборен туризъм, няма да има и поводи за блокади.

70

Анонимен

преди 7 години

Всичко ще се оправи само трябва да премахнем ГЕРБ и БСП.

69

Тия патриотите

преди 7 години

ни изложиха пред света! Държавата правилно се намеси.

68

Некъв кестен

преди 7 години

Валерко обаче е голям мъж - дърпа на старицата чантата. Ако дойде на мен да ми дръпне куфара, ще му го натикам в дванадесетопръстника. Големи мъже са тия клети патриоти, особено онова дребното наркоманче, дето нещо се е покрило и ония цайс, дето се плюнчи в ЕС.

67

Антрополог

преди 7 години

Защо всички "патриоти" от фронта са грозни ,дебели и без речеви потенциал?????А жените са оле мале кокошките спират да снасят като ги видят.Явно само комплексари се събират за да проектират комплексите си върху малцинства и раси?

66

Анонимен

преди 7 години

кво ми слагагаш минус ..явно или си млад не помниш,но герджиков беше в ндсв с царя тройнта коалиция с дпс..........

65

ДОЙЧЕ

преди 7 години

Абе тия партии дето са на барикадата участваха при направата на изборния закон.Или купират Бареков или са жертва на чуждо мероприятие...

64

Сотир

преди 7 години

На Доган хората спират на Местан хората ."Доброволците " на барикадата са за съжеление....Дано със същия плам да спират и потока....