13

Зоя Костова

преди 5 години

Уроците са интересни и разбираеми за децата. Акцентира се върху най-важното от материала и се надгражда добре дозирано с всеки следващ урок. Изключително полезно допълнение към учебния процес! Възхищавам се от професионализма и креативността на авторите на сайта и благодаря!

12

Анонимен

преди 7 години

Групата 10-15% отличници се справят и със сата.Но имаше 30% двойки и още 20% тройки при 25% въпроси праг на 7 клас изпита - забравихме ли.Така че таргет групата на всички са отличниците в крайна сметка,

11

Анонимен

преди 7 години

Рекламна статия.Отвли4а вниманието от проблемите.Защо да ги решаваме, като бизнеса с учебници върви, идете на сайта и нау4ете това, което не сме направили както трябва, и не ни съдете за при4инените щети.Гавра с децата и родителите.

10

ОХ,

преди 7 години

До Бивш учителами точно това е целта- ДА СЕ ПРЕМИНЕ КЪМ ДИСТАНЦИОННО ОБУЧРНИЕ И ДЪРЖАВАТА ДА НЯМА ГРИЖИ ЗА ОБРАЗОВАНИЕТО.

9

55

преди 7 години

Сигурно има някаква полза от тези сайтове,но само като допълнително средство.Много "новатори" са си разбивали "разработките" в рифовете на системата.

8

Бивш учител

преди 7 години

И още нещо-разбирам, че това е реклама на сайт.Ами, да ги закрием тогава училищата, и да купим на всяко дете по един смартфон? По-евтино ще е на държавата, накрая, май-юни всяка година-събираме децата със смартфоните в една стая, решават тест, и сайта им издава дипломи? Защо са необходими тия стари 58 годишни учители, от стари поколения, с по 30 години педагогически опит?Направо да закриват училищата, няколко такива сайта са достатъчни. Да се готвят и ВУЗ за това.

7

Бивш учител

преди 7 години

До Анонимен2 България ИМАШЕ много добра образователна система, с ясни и точни правила, спазвани навсякъде. От Видин до Малко Търново се учеше по едни учебници, по една система. Нещо повече заместник министър или министър наобразованието наБелгия едно време идваше у нас, да гледа специално професионалното образование как е направено.Всичко това се разруши. Някой има сметка от това.Кой-преценете сами. Всичко е маскирано като "оптимизация", а в същност, гледат само икономии ...

6

Анонимен

преди 7 години

Уроците по английски са отчайващо ***. Явно хората продължават да мислят, че може да се научи чужд език като обясняваш теоретично как функционира езика. Все едно да се научиш как се кара кола, като ти обясняват "как се кара".

5

sdfsdf

преди 7 години

Предишните коментари, авторите им нямат връзка явно дори с кораба Майка. Какво общо има с темата? Сайта е много полезен и като бъдещ учител, ще бъде номер 1 платформа, която ще използвам. Създателите им постигнаха за 5 години повече от колкото МОН постигна за много по-голям период.

4

до 2

преди 7 години

Да Пусия (путинова Русия) няма наука, но много руснаци работят и живеят в западни страни.

3

свободен

преди 7 години

Време е за закупуване на модерни противъздушни системи от САЩ или Израел и ракети, които да достигат Русия. За всеки случай, за мир и добросъседство.

2

Анонимен

преди 7 години

Трябва да вземем от Русия образователната система на обучение.

1

smej

преди 7 години

Време е за закупуване на модерни противъздушни системи от САЩ или Русия и ракети, които да достигат Истамбул. За всеки случай, за мир и добросъседство.