13

Калашников

преди 7 години

Този истински българи е много умен и прав в разсъжденията си.Де да имаше поне 200 като него в парламента.

12

до 14 от Мислеща

преди 7 години

Тази партенка за Доган и КГБ, я пуснаха точно глупаците от ЦРУ за още по-големите *** като тебе, но явно хваща дикиш, както се казва на "майчин" език. Да не забравяме, че Доган занесе "оня списък" не в руското, а в турското посолство. И яз не знам ти с коя част мислиш, но явно не е с мозъка!

11

Анонимен

преди 7 години

tozi shemet mnogo golem razbira4 stanal begay da si vxeme6 hap4etata boyane

10

До 11

преди 7 години

Смени си ника!

9

Мислеща

преди 7 години

ДПС беше създадена под натиска на американското посолство и със съдействието на турското такова /по признание на самия Луканов/. Тогава ЦРУ създаде тази партия, за да разединява българското общество и да внедрява турските интереси тук, които тогава съвпадаха с тези на САЩ. Но откакто Турция и САЩ си развалиха отношенията, явно Доган вече не им вършеше работа на турците, защото се е верен на ЦРУ. Тогава Ердоган реши да дублира ДПС като си назначи свой послушко тук/Местан/,да му защитава интереса

8

Анонимен

преди 7 години

Режисьора е Ердоган.Финала е да сме вилает.

7

Българина

преди 7 години

Естествено че е така мобилизират пълната гама тюрбани, и светските и несветските и про и контра ердоган, после в парламента първи дружки, имат обща цел и това е България вилает

6

Мозес

преди 7 години

До 1че те първо евреите са тъй, а пък е прав човекът - е, цял процент отмъкнаха от рИформаторите, и с Раданчо дето премиерин щял и той да става - два процента по-малко, аха отвън дружинката да подсмърча, добре че бригадирския зет да побутне малко отзаде.

5

Анонимен

преди 7 години

Защо му вярвате на този"човек",след като е предал веднъж,какво му пречи да предаде още веднъж и още веднъж и....още...до като има изгода.

4

Учете от историята

преди 7 години

Когато стане въпрос за пари, всички сме от една религия! Франсоа Волтер

3

risk assessor.

преди 7 години

Труден избор за сънародниците- турци между ДОСТ и ДПС- и двете партии са ръководени от турски комунисти и бивши ченгета от ДС.

2

Наблюдател

преди 7 години

Прав е Саръев!

1

1

преди 7 години

саръев,и ти си питриот,обаче като депесарите,малко клъцнат,от към карабината.