9

Циник до 11

преди 7 години

Ъхъ...бегай за Куба ***...търсят секачи на захарна тръстика!Иначе - тва русофилите - вече и смешни не сте!Само жалки! Трябва да ви криминализират - като опасни за държавата елементи!

8

Анонимен

преди 7 години

Много са ми смешни русофобите, дето не се погледнат на какво диридже им е държавата, подкрепяна вече 30 години от евроатлантизма. По зле сте от Куба, приятели, а там има ембарго от 60 години. Русия била зле... За 8 години бойко удвои външния дълг и стопи всички резерви, а руснаците за периода на ембаргото си увеличиха златните запаси с 12%, намалиха си външния дълг с към 20%, развиха си селското стопанство и азиатските пазари. Ако евроатлантизма имаше и половината от това, сега щяхме да цъвтим.

7

Анонимен

преди 7 години

К`во ме интересува Русия.По-интересно е какво се готви в България

6

Анонимен

преди 7 години

Хляб и зрелища. Хитро. Популистко. Не от вчера се знае от политиците.

5

Анонимен

преди 7 години

Поинтересувайте се какво се готви в Русия ! - съмнявам се силно че Вовката ще дочака изборите.

4

Анонимен

преди 7 години

Путин трябва да заложи на казачока, който в моята младост през 70-те години беше смачкал омразния на всички рокендрол според писанията на тодорживковата преса.

3

Циник до тя

преди 7 години

Да мила...много е честен! 500 души в най-близкото му обкръжение - превръщат НАРОДНИТЕ (обърни внимание на "народните")богатства на Русия в свои собствени - конвертират ги в милиарди твърда валута, и ги изнасят на запад! Преди Медведев..Путин и той си спретна едни 40 милиарда долара...за "черни дни"Изключително честен пич!

2

тя

преди 7 години

Путин е велик , защото е честен с народа си !

1

Циник

преди 7 години

Случайна прилика! Фюрера провеждаше масови спортни мероприятия...после и другарите Сталин, и Брежнев махаха от трибуната на мавзолея на спортистите на Червения площад!Дано не ги мъчи махмурлука много!Кофти е след дълга пиянска нощ!Макарче всъщност алкохолизма от друга страна в Русия е национален спорт!:-)