6

Анонимен

преди 7 години

Според мен Ердоган е бита карта! Щом даже нашите започнаха да му се дървят (помните преди как му козируваха), значи имат някаква информация че скоро му готвят нещо, което ще е много по-успешно от измисления преврат! Създаде си много силни врагове, които няма да го оставят дълго да им лази по нервите

5

RUSSIA the best

преди 7 години

България никога не е била толкова уязвима и унизена от собствената си политика и политици. А го няма вече и руснака , който да застане зад гърба ви . Писах го това за емигрантите от Турция преди 2 седмици , ама кой да слуша.

4

Гешо

преди 7 години

До Анонимен 2България получи милиарди за да ги затвори . Някой се полакоми и ги затвори .

3

Хаха

преди 7 години

Ердоган колко меко говори към Британците и Американците. Поредното доказателство, че англосаксонците се стреммят да дестабилизират ЕС чрез Турция. За пореден път се вижда, че Англия никога не е била лоялен член на ЕС. Добре че се махна.

2

Честито

преди 7 години

А да ние е честита телената мрежичка, дето Патриотарите и Гробарите строят от 3 години. Изразходваха за нея стотици милиони а не става за нищо! За тези пари, че и за по-малко, в Унгария и други страни хората вдигнаха по няколко реда истинска ограда. Тук Валерко, Каракачанов, Бойко и Кунева прибраха едни хубави пари а не построиха нищо. Ашкулсун!

1

Анонимен

преди 7 години

Ердоган пусне ли тълпите България потъва! Буквално ще бъде залята! Запада ще си затвори гарниците и за пореден път ЕС ще ни се изплюят в лицето както вече няколко пъти ни плюха, и пръста си няма да помръднат да ни помогнат. Веднага ще забравят за солидарността която ни навираха когато спирахме АЕЦове и проекти от които загубихме милиарди.