22

Анонимен

преди 7 години

Руският дебилизъм не познава граници. За да замаскират терора който упражняват и изнасят по цяла Европа измислят какви ли не оправдания от глупави по глупави. Оказва се че Немцов е загинал от заблуден куршум, Литвиненко просто е препил с чай, Березовски се е самоубил с конец от хавлията, а пък Вороненков се е готвел да се върне във великата си страна, но фашистите хохли са го ликвидирали за да не изпълни високо патриотичният си дълг. Руснакът смята че всички са по-големи балъци от него самия.

21

Анонимен

преди 7 години

Руското федералното разчистване на неудобните свидетели е в пълен разгар. Всеки ден Путин ликвидира по някой неудобен свидетел, пък бил той дипломат или генерал или депутат за шефа на бандата е без никакво значение, отмина времето когато посягаше само на неудобни журналисти и беззащитни граждани, сега нивото на бандитизъм в Кремъл хвърчи до небесата.

20

Анонимен

преди 7 години

"Вороненков ... разследване на имотна измама за 5 млн. долара"Е, за 5 млн. долара си струва да похарчиш олово за 5 долара ... Обикновен криминално проявен, а не политически опонент.

19

Одисей

преди 7 години

В Илиада, Одисей убива предателя Долон с думите: "Един предател е еднакво вреден и за чужди и за свои."

18

спонсор на МВР

преди 7 години

Става дума за поръчково убийство. Цру е поръчало на СБУ да извърши убийството, за да го припишат след това на руснаците! Доказателството е, че охранителя на Вороненков е служител на СБУ и веднага е ликвидирал поръчковия убиец, за да прикрие следите на СБУ. Същия сценария като при убийството на Кенеди.

17

Анонимен

преди 7 години

Вече обявиха, че убиецът е украйнец и участник във гражданската война срещу Донбас .Някой пак подвониха като порове.

16

Анонимен

преди 7 години

До СТРАНДЖАТА Хе, хе -дежурното!

15

Анонимен

преди 7 години

До Луцифер А за ,,Империята на сатаната ,, която вчера взриви едно училище в Мосул пълно с бежанци и изби над 200 от тях е нещо нормално да избива деца ,жени,беззащитни . Спомням си че при другаря Сталин 1937 -39 тодина избиха със съд и присъда ,болшевиките -ев..ре.и който пък убиха от 1917 -23-4 година около 15 милиона православни ,разрушиха 2700 манастира, сринаха 40 000 хиляди църкви ,убиха над 100 000 свещенници ,монаси, изгориха християнските светини .

14

с

преди 7 години

Получи това което търсеше

13

Анонимен

преди 7 години

Тоя никой по света, още по-малко пък у нас не го е чувал, обаче сега става известен по цял свят... посмъртно, също като Политковская, Немцов, или онзи как се казваше с полония. Никому неизвестни борци срещу Кремъл и поради тази причина ликвидирани. Неуспелите приживе в борбата с Путин, го борят мъртви от страниците на "свободната" преса.Внимавайте на кого служите, да не реши, че мъртви сте му по-полезни:)

12

Анонимен

преди 7 години

БРАВО НА "УБИЕЦА" НА ПРЕДАТЕЛЯ! САМО ТАКА! ПРЕДАТЕЛИТЕ СЕ УБИИВАТ, СЪС СЪД ИЛИ БЕЗ, ВСЕ ЕДНО.

11

Анонимен

преди 7 години

КРИМ Е РУСКИ АЙДЕ УСПОКОЙТЕ СЕ РАЗ И НАВСЕГДА

10

Анонимен

преди 7 години

Митьо очите как е поправя ли се ?

9

Луцифер

преди 7 години

За "Империята на злото" убийството на неудобен е нещо съвсем нормално! Глутниците, които обикновено управляват Русия често и сами се самоизяждат, та какво остава за "враговете". Спомнете си 1932 - 1939 що "другари" изтрепа Сталин. Другаря Путин е завършил тази школа и очевидно е научил всичко...

8

Българина

преди 7 години

Когато следващия път украйна кляка на цру, да сметне след колко клякания предателите им ще свършат, все пак русия е 140 млн а украйна 50...

7

Анонимен

преди 7 години

Такива гансгстерски изпълнения не са присъщи на спецслужбите. Ако те го бяха поръчали, щеше да е умрял в леглото си.

6

Анонимен

преди 7 години

Нормално... Поръчали те руската мафия, спасение няма, където и да си... Само тоя баламурник си мислил, че се отървал...

5

Циганин

преди 7 години

В днешно време не убиват за политика ,в днешно време убиват за пари -ако не е върнал на някой сумата пари , то се случват таквиз работи .

4

Анонимен

преди 7 години

До РУСОФИЛЬ ГУРБЕТЧИЕВЪДа ама той не е единственият свидетел ! Има и други бивши руски депотати емигрирали в Украйна ,които са свидетели по делото ! Така ,че Кремъл трябва доста да се потруди за да ликвидира и тях ,а след този случай те ще бъдат пазени по-добре от украинските служби !

3

...

преди 7 години

Може да "отдъхват"... но ние знаем какво направиха сега и през всички години, когато ИЗВЕДНЪЖ "УМИРАТ".. по различни начини противници на Сталин, Кремъл, Путин. От Троцки до Немцов, Луканов,Г.Димитров и сега, и по-нататък....