31

Анонимен

преди 7 години

Порошенко ! Тоя па кой е ?

30

дългата ръка на КГБ

преди 7 години

Винаги така действуват: кой уби Луканов?, "видните бизнесмени" И.Павлов.Г.Илиев и др. Не мога да се сетя загл., но имаше една книга за Троцки- избягва в Мексико, но и там го намират хората на Сталин, Берия: мекс. полицаи чуват предс. му думи:'Бери'я", но се чудят какво и мислят "Бери хим"( погреби го)..( и пак се чудят).. А троцки е искал да каже, че хора на БЕРИЯ са го убили...(1939) Комунистите са първите терористи...И продължават...А сега и Ердоган се прилепи към Путин...

29

Анонимен

преди 7 години

Безкрупулен УБИЕЦ е Путин. Устремил се е към бунището на историята.

28

анонимен

преди 7 години

нищо човешко не се вижда на тая физиономия

27

Анонимен

преди 7 години

Джуджето е много злобно и отмъстително. Много народ уби по този начин : Литвиенко, Березовски и т.н. На всички 100 % е ясно че убиеца е Путин.

26

Анонимен

преди 7 години

До КаринаЧе не сте добре с главата "госпожо" е ясно от 2 километра!!! Поне не се излагайте публично!!!! Тука пишат САМО ИНТЕЛИГЕНТНИ ХОРА!!!

25

спонсор на МВР

преди 7 години

Става дума за поръчково убийство. Цру е поръчало на СБУ да извърши убийството, за да го припишат след това на руснаците! Доказателството е, че охранителя на Вороненков е служител на СБУ и веднага е ликвидирал поръчковия убиец, за да прикрие следите на СБУ. Същия сценария като при убийството на Кенеди.

24

охооо

преди 7 години

Оказва се че убития е охраняван от спец службите на Украйна!?защо ли?

23

Анонимен

преди 7 години

До КаринаKARINA, TI SI ZA KARLUKOVO ! PREGLEDAI SE OSNOVNO, PREPORA4AM TI GO OT DOBRA DU6A !

22

сега

преди 7 години

До КаринаНамали лъжите и дрогата,скъпа.

21

я стига

преди 7 години

На кой му пука какво е казал този военнопрестъпник ....

20

Карина

преди 7 години

На късото, зло човече в Кремъл ръцете му са омазани с кръв до раменете! Но, ще дойде Видов Ден и ще го сполети съдбата на Милошевич и Саддам. Всъщност, ако погледнем реално на нещата, той е нанесъл много по-големи щети на човечеството от тези двамата взети заедно!

19

Анонимен

преди 7 години

Где была Дурицкая?...

18

срам и позор

преди 7 години

Фашистката хунта в Куев дискриминира един човек в инвалидна количка! Срам и позор за палача Пороченко и за западняшките псевдодемократи!

17

А де

преди 7 години

Ами този както се беше разбъбрил нищо чудно да беше готов да разкаже и как сегашните фашаги до преди година лижеха руските зад ници, та и двете страни имат доста голяма изгода да го няма този.Като чета от коя партия бил отново се доказва, че това комунистите са най-големите ***!

16

Анонимен

преди 7 години

Че Путин е убиец няма никакво съмнение. Това го знаят вече и децата. Даже в нашия квартал ги плашат с него. Световните лидери трябва да го отпишат от бъдещите си срещи. Санкции и изолация. Руснаците сами ще си го свалят. Нормални политици нямат работа с такива. Да си се целува с Ерго и Ким Че Ун.

15

Къс

преди 7 години

До На ПрасенкоКакъв шлифер бе, Късия и тениска да си облече пак като шлифер ще му стои!

14

страна 404

преди 7 години

Украйна (Страна 404) обвини Русия за смъртта на Вороненков, на Хитлер, на Гьобелс, на Химлер, на Гьоринг, на Мюлер от Гестапо, на Пиночет, на Калигула, на Менгеле и на Клаус Барби.

13

Анонимен

преди 7 години

"Украинският президент Петро Порошенко..."*** то има ли още такава държава Украйна?

12

Анонимен

преди 7 години

Ако си беше стоял в руски затвор, щеше да си е жив. Но той бяга в Украйна от правосъдието.