47

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 45КОЙТО И ДА СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ ЩЕ УПРАВЛЯВАТ ПАК ТЕЗИ ОТ ЗАДКУЛИСИЕТО.-НЕ СИ ПРАВЕТЕ ИЛЮЗИИ.-хората са карани да гласуват не за Задкулисието , а за изпълнителните директори на задкулисието. А задкулисието е там някъде ... извън българия, където "совите не са това, което са"...

46

Анонимен

преди 7 години

Ами не гласувайте. Обаче всички турци ще гласуват. Нали това се иска да ви накарат да си траете, за да стане тук Турция. Аман от продажници.

45

истината е

преди 7 години

То това е целта на упражнението -нормалните хора да се отвратят и да Не гласуват, а електората на статуквото гласува под строй .Аз ще гласувам за партия ,дето според платените социолози няма да влезе.

44

Анонимен

преди 7 години

ОТ ТЕЗИ 2.8 МИЛИОНА ( ТЕ МАЙ БЯХА ПО-МАЛКО) девет десети не знаеха за какво точно е референдумът.

43

Анонимен

преди 7 години

КОЙТО И ДА СПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ ЩЕ УПРАВЛЯВАТ ПАК ТЕЗИ ОТ ЗАДКУЛИСИЕТО.-НЕ СИ ПРАВЕТЕ ИЛЮЗИИ.

42

2,8 МИЛИОНА

преди 7 години

АКО 2,8 МИЛИОНА БЪЛГАРИ ,КОИТО ГЛАСУВАХА С "ДА" НА РЕФЕРЕНДУМА , ГЛАСУВАТ ЗА "ДА, БЪЛГАРИЯ" НА ХРИСТО ИВАНОВ ,НЕЩАТА В БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ ПРОМЕНЯТ ВЕДНАГА КЪМ МНОГО ПО-ДОБРО ЗА ОБИКНОВЕНИТЕ БЪЛГАРИ И ЩЕ ТРЪГНАТ ,КРАЙНО ЗЛЕ ЗА РУСКАТА МАФИЯ БКП - ГЕРБ , БСП , ДПС , ДОСТ , Обединени Руски МУТРИоти , Ренегаторския блок , АБВ-Д21 , Нова Республика , ЦАЦАРОВ! МИСЛЕТЕ ХОРА , РУСКО-МАРОДЕРСКАТА МАФИЯ ВИЕ Е ПОДГОТВИЛА 35-50% УВЕЛИЧЕНИЕ НА ЦЕНАТА НА ВСИЧКО СЛЕД ИЗБОРИТЕ , ТАКА ЧЕ МИСЛЕТЕ И ГЛАСУВАЙТЕ , ГЛАСУВАЙТЕ , ГЛАСУВАЙТЕ !!!

41

Анонимен

преди 7 години

За кого да гласувам? За Никонва, Борисов, Местан, Доган .. бандит до бандита, престъпник до престъпника. И аз ще съм от негласуващите. И за да не ми определят съдбата други, просто си харесах едно място и отидох там да живея. Приятелите ми не ги мисля - болшинството и те избягаха, но ми е жал за роднините, които вече няма на къде до ходят и останаха...

40

Чиновник

преди 7 години

Какво пак ревете, бе?!?! Хем не знаете какво искате, хем постоянно го искате, при това незабавно. Бегайте да пасете някъде на сянка.

39

Анонимен

преди 7 години

Ами тогаав подайте декларация, че су отказвате от правото си на глас....Декларации за отказване от конституционни права нямат правноюридическа стойност.

38

Анонимен

преди 7 години

Комунистите пак манипулират. Много им се иска от чужбина да не се гласува защото и без това от там идват минимални гласове за тях(само на синчетата им)

37

Анонимен

преди 7 години

До АнонименАми тогаав подайте декларация, че су отказвате от правото си на глас..ела да ти я дам!

36

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 35Гласът ти потъва за ГЕРБ или БСП и след изборите ще бъде продаден или купен в коалиция.-това, което е сигурно, че потъва са твоите 11 лв, които няма да ти дам при никакви обстоятелства!

35

Анонимен

преди 7 години

Ами тогаав подайте декларация, че су отказвате от правото си на глас.

34

Анонимен

преди 7 години

До АнонименНа НЯКОЙ много му се иска хората да не гласуват. Защо ли?.Това което вижда е, че на теб ти се иска да гласуват , ама няма да гласуват.Единственият начин на хората за наказание върху всички политици е да НЕ им признаят правото да влизат в оная бяла сградата, а това като НЕ ГЛАСУВАТ !

33

Анонимен

преди 7 години

а българите по принцип живеят в по-малките населени места.Хахаха, голяма смешка! Селяните може би

32

Аз

преди 7 години

Не се е родил човека за когото ще гласувам Аз

31

Анонимен

преди 7 години

Гласуване, но само в България. Откъде накъде някой, живеещ на другия край на света, ще определя как ще живея аз в България?Щом сте толкова загрижени си идвайте тук и се захващайте за действия, а не да давате акъл по нета.

30

Анонимен

преди 7 години

До АнонименСамо гласове от чужбина останаха а в България се отказаха.то и от чужбина както се вижда, вече няма..изборите няма да имат морална легитимност!

29

Анонимен

преди 7 години

На НЯКОЙ много му се иска хората да не гласуват. Защо ли?

28

Анонимен

преди 7 години

"Лидерите на водещите партии дори ни лишиха от дебат"Я пак? КОЙ ни лиши от дебат? И по чия поръчка е статията?