105

Анонимен

преди 7 години

Гответе се ДОСТ да влязат в Народното събрание.

104

да бяха изгонени

преди 7 години

Както испанците прогониха маврите, турците- българите, гърците- турците, италианците- австрийците, така и ние НАВРЕМЕТО е трябвало да изгоним турците, които не са си отишли в Турция.Но ние- гостоприемство.И още нещо- много ВАЖНО:НИКОЕ Правителство не се е замисляло за ИЗЧИСТВАНЕ на българския език от ТУРЦИЗМИ и ФАМИЛНИ турски имена при бълг.етнос.ЗАЩО и до днес, образовани журналисти МАСОВО пишат статии с "школо'. комшия, сербез, фамилии ( от домус, герджик, чобан,пармак, кара') и др.

103

тя

преди 7 години

И понеже сме "меки" , затова ще ни го "вкарат" !

102

Анонимен

преди 7 години

TOZI,KATO 4ELI PRIVIDENIE VIJDA-MNOGO SI UPLA6EN BRE - DA NE BI DA STE V EDNA ZAVERA S MESTAN ?

101

2,8 МИЛИОНА

преди 7 години

АКО 2,8 МИЛИОНА БЪЛГАРИ ,КОИТО ГЛАСУВАХА С "ДА" НА РЕФЕРЕНДУМА , ГЛАСУВАТ ЗА "ДА, БЪЛГАРИЯ" НА ХРИСТО ИВАНОВ ,НЕЩАТА В БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ ПРОМЕНЯТ ВЕДНАГА КЪМ МНОГО ПО-ДОБРО ЗА ОБИКНОВЕНИТЕ БЪЛГАРИ И ЩЕ ТРЪГНАТ ,КРАЙНО ЗЛЕ ЗА РУСКАТА МАФИЯ БКП - ГЕРБ , БСП , ДПС , ДОСТ , Обединени Руски МУТРИоти , Ренегаторския блок , АБВ-Д21 , Нова Республика , ЦАЦАРОВ! МИСЛЕТЕ ХОРА , РУСКО-МАРОДЕРСКАТА МАФИЯ ВИЕ Е ПОДГОТВИЛА 35-50% УВЕЛИЧЕНИЕ НА ЦЕНАТА НА ВСИЧКО СЛЕД ИЗБОРИТЕ , ТАКА ЧЕ МИСЛЕТЕ И ГЛАСУВАЙТЕ , ГЛАСУВАЙТЕ , ГЛАСУВАЙТЕ !!!

100

TOP SECRET

преди 7 години

Бьлгария наистина ако беше истинска Държава първото нещо което щеше да се направи е Тодор Живков обвинен от Военна Прокуратура по 5 Дела осъден или като Чаушеску застрелян като мръсно куче то всъщност нищо не се направи , та сами си направете Извода , няма Държава вероятно Териятория буквално купене от Руската империя след 1878 година от Османска империя

99

тя

преди 7 години

До там се стигна като има неработещи институций!

98

Анонимен

преди 7 години

Амчъкистан пропада ден след ден *** такива.

97

Анонимен

преди 7 години

корумпиран чувал не ми обяснявай

96

Анонимен

преди 7 години

Абсолютен майтап е тая държава

95

100%TURK

преди 7 години

Преди малко приключи срещата на Ердоан с представителите на Балканската конференция !!!Срещата премина в изключително позитивна и приятелска атмосфера. ...при пълно evet (да) , от страна на балканските делегати и представители. .....Хайде Ердо....останаха само 24 дена до големия финал !!!

94

Анонимен

преди 7 години

Тъпакът Бойко им дава постоянно идеи

93

2,8 МИЛИОНА

преди 7 години

АКО 2,8 МИЛИОНА БЪЛГАРИ , КОИТО ГЛАСУВАХА С " ДА " НА РЕФЕРЕНДУМА , ГЛАСУВАТ ЗА " ДА, БЪЛГАРИЯ " НА ХРИСТО ИВАНОВ , НЕЩАТА В БЪЛГАРИЯ ЩЕ СЕ ПРОМЕНЯТ ВЕДНАГА КЪМ МНОГО ПО-ДОБРО ЗА ОБИКНОВЕНИТЕ БЪЛГАРИ И ЩЕ ТРЪГНАТ , КРАЙНО ЗЛЕ ЗА РУСКАТА МАФИЯ БКП - ГЕРБ , БСП , ДПС , ДОСТ , Обединени Руски МУТРИоти , Ренегаторския блок , Нова Республика , ЦАЦАРОВ !

92

КОЙ КОЛКО

преди 7 години

ПАРИ ВЗЕ за да регестрира партия ДОСТ напишете му името и да бъде изхвърлен от Б-я.ЦИК да обявят какво предприеха срещу Местан за нарушаване на изборните права!Защото всяко мълчание и подкрепа за нарушителите.Цацаров, Герджиков да се самосезират и да си свършат работата.

91

Тра-ла-ла

преди 7 години

Само бой оправя *** неверници!Ще ми работят те против териториалната цялост! Имат си родина - да отиват там като толкова искат!

90

Всичко това

преди 7 години

се случва защото Борисов дълги години се правеше на сляп и глух какво става във България.ГЕРБ приеха "послушно" Меркеловото "добре дошли" и имамите се вихреха у нас както те си знаят. Още повече се съгласиха да настаняват нови мюсюлмани във нови бежански центрове за да е по-пълна картинката.България не прощава предателството.Искаме чиста и свята родина ръководена от патриоти.Няма да позволим ИСЛЯМИЗАЦИЯ НА БЪЛГАРИЯ!

89

Анонимен

преди 7 години

А руските агенти кога ще екстрадират?

88

човек от народа

преди 7 години

Рашките не се спряха да вербуват турци за шпиони за да дестабилизират България.

87

Мечо

преди 7 години

Цацата и Данс са шпиц командите пазещи територията на ДПС и "КОЙ"-мафията.Мафията вече е завладяла Бългафия и вдига пушилка за Турция.Ама нали сме будали и вървим подир тъпана!

86

реалист

преди 7 години

Турция не иска части от България и ДОСТ не са подкрепяни от Ердоган. Те ни мислят само доброто. Питайте Бойко, ако не вярвате. Нали За това създадоха ДОСТ по времето на Бойко.