11

Наблюдател

преди 7 години

Норвежците "ще си го преместят от другата страна".....

10

До Е

преди 7 години

Вие българите вместо да мислите какво правят с вашите престъпници там, дали въобще ги хващат, дали въобще ги съдят или си обикалят там с ръце по джобовете...сте тръгнали да се загрижвате за престъпниците на Турция...Вас ли ще питат, а...и Меркелица така...Да сме били пуснали арестувания ИМ агент, за който питахме къде е, а те, НЕЗНАЕЛИ, АРЕСТУВАН БЕШЕ КАТО ИЗЛИЗАШЕ ОТ НЕМСКОТО КОНСУЛСТВО! Знаехме къде е, но попитахме нарочно...и те сами се хванаха, помислиха, че им повярвахме:-)(Р.Т.Ердоган)

9

До Е

преди 7 години

"Интересно какво се е случило с онези турски граждни, които ние предадохме на Турция преди наколко месеца, без да им дадем убежище."Ела да ги провериш...щом ти е толкова интересно...Вие кво правите с престъпници, коита работят за други, не ги слагете в килии ли...Но ако толкова мислите за хората на Гюлен и за пкк колега, заповядайте елате да им бъдите адвокати, защитавайте ги от тук...:-):-)

8

Анонимен

преди 7 години

Нека си протестира. Турция пък дава убежище на руски военни престъпници.

7

Е

преди 7 години

Интересно какво се е случило с онези турски граждни, които ние предадохме на Турция преди наколко месеца, без да им дадем убежище.

6

Оху

преди 7 години

Щом е така,нека Турция спре да дава убежище на норвежки превратаджии и да направи чалга-концерт в знак на протест!

5

Анонимен

преди 7 години

Анкара не протестира- протестира само ненормалника ердоган.

4

НОРВЕГИЯ

преди 7 години

за рзлика от ТЕРИТОРИЯТА РБ е независима страна и не се управлява от БАНДИТ с СМС и до аверите в съда, митници, полиция

3

Осмофевруарец

преди 7 години

Всички вече са наясно, че Ердоган сам си изфабрикува опита за преврат. При това типично по турски тертип - кичозно. Естествено, че следва да се дава убежище на политическите бежанци, които погледнато строго формално, имат нормално идейно противопоставяне. Статията мълчи колко са пребити и избити, само защото историята не следва да покаже, че Ердоган е поредният диктатор.

2

До 1

преди 7 години

Така е колега,прав си,но ако Норвегия имаше обща граница с Турция,може би нещата нямаше да стоят така!Като си на хиляди километри е лесно!

1

.

преди 7 години

Ето още едно показно на мъжка политика. Не като нашата - каквото не са ни поискали, него само не сме дали.