62

SS

преди 7 години

До SpaceXКакво прави нарочно праща участник на международен фестивал, какъв е проблема.Или по скоро проблема е в *** кратуни на разни псевдо демократи дето виждат в Русия ужасът на света

61

nina

преди 7 години

Не мога да повярвам-толкова злоба да се изсипе върху една жена-певица, и то защото е...рускиня! Народе, насочи злобата си към тези, които я заслужават!Много ми е интересно: Украйна ще посмее ли да изгони Роби Уилямс, ако руснаците се сългасят с неговото предложение да представлява Русия на Евровизия?! Май няма да й стиска!!!

60

Спеца

преди 7 години

Европейските лидери забъркали батака с преврата в Украйна продължават да дълбаят надолу!Толкова късогледи лидери като Меркел и Оланд трябва да се оттекат като Обамата !Да продължаваш да се мазниш и да подкрепяш фашизоидни диктатури като тия в Турция и Украйна и да наливаш пари в тях е върховна глупост!

59

Огонёк

преди 7 години

Нормален човек, роден от майка, не може да изгони момиче в инвалидна количка. Такава гнycотия може да направи само фашизиран укропитек, какъв ужасен срам за всички нормални хора в Украйна!

58

Анонимен

преди 7 години

Този неполитичиески конкурс, съмнително политическата украинска песен спечели гласовете на журито. А според гласовете на зрителите руската песен беше класирана най-напред. Запазвайки приемствеността на неполитизиране на конкурса, руската певица й е забранен достъп по политически причини.Извод - класирайки политическа песен с политическо гласуване на съдиите да спечели конкурса, няма какво да се чудиш, защо неполитическият конкурс се политизира до мозъка на костите си.

57

Анонимен

преди 7 години

Русия няма бъдеще. Една изкуствена империалистическа антика. Рано или късно ще стане обект на спазаряване между Хохландия и изгряващ Китай.

56

т

преди 7 години

Момичето хубово женево умно нищо че е в инв количка и те се хора като всички укр фашисти няма акъл не знаят какво да правят от яд сега ще е доволни лягат и стават

55

д

преди 7 години

До 49 който пише той е свинар лицемер

54

Анонимен

преди 7 години

ХОХЛАНДИЯ НЯМА БЪДЕЩЕ. ЕДНА ИЗКУСТВЕНА ДЪРЖАВА, РАНО ИЛИ КЪСНО ЩЕ СТАНЕ ОБЕКТ НА СПАЗАРЯВАНЕ МЕЖДУ САЩ Е РУСИЯ, КАКТО НАВРЕМЕТО СЕ СПАЗАРИХА В ЯЛТА.ХОХОЛИТЕ ДА МУ МИСЛЯТ.

53

Блокиран в Дневник

преди 7 години

Жалкия политконкурс го гледах за последно миналата година.Роби Уилямс е поискал да представи Русия на конкурса.Но все пак няма да го гледам. Нека да е честита победата на Украйна или там на някой гей евроатлантик

52

ДА

преди 7 години

Абе,я един бойкот на Евровизия и на украинците-да си пеят сами!!

51

Българин

преди 7 години

Все по-жалки стават урките...

50

Stefko 88

преди 7 години

до дг 100 години да си жив и здрав ,каза им го в лицето! Фекалната сталагмития не е в Европа и също като турция нама място в евровизия!

49

Цирк

преди 7 години

Руснаците избрали човек на инвалидна количка , за да предизвика състрадание.Освен руско- царистка пропаганда няма нищо друго.

48

Който

преди 7 години

ходи в Крим е украинец. Това са казали от Киев и това е истината.

47

321

преди 7 години

Русия няма да транслира Евровизия 2017

46

дг

преди 7 години

Главния свинар на руската миризлива *** заповяда нарочно да пратят горкото момиче в Украйна, щото бе ясно какво ще се случи!! Изпратиха в боя едно сакато момиче, руските *** се подиграха с бедното същество!! Украинците като домакини отдавна заявиха, че няма да приемат хора, които са афиширали радост от незаконното анексиране на Крим от азиатците!! И са си в правото, все пак са домакини! Ако Украйна бе анексирала територия от руските ***-какво щщеше да направи ***?? Жалко за момичето

45

победа

преди 7 години

10:0 за Русия

44

ххх

преди 7 години

До Анонимен 44Истината не ти се харесва а,пъпеш.

43

Шъ има да чааакаме !

преди 7 години

До 777 Чакаме ,чакаме с нетърпение Европейската общност да защити това момиче и да защити и собствените си ценности . Великите Европейски ценности ..............................ц