20

Анонимен

преди 7 години

След като е хванат в крачка да си носи последствията и прошка да няма .И като отиде да си излежава присъдата да внимава и там какви ги върши да не му дойде в повече .

19

Анонимен

преди 7 години

И Кмета бил на с.Св.Петка и с.Аврамови Колиби са ходили обещавали им Безплатно лечение в Турция който гласи за ДоСт!!!

18

Анонимен

преди 7 години

Ми що пък точно преди изборите? То и даването на пари е същата работа. И се казва купуване на гласове

17

???

преди 7 години

И кога стана престъпление даването нахрана ?Егати завиждачите .....!

16

преди 7 години

И ходжата и другия да се приберат малко на топло -6 месеца със задължение всеки божи ден да работят по 10 часа,ЩОМ СА НАРУШИЛИ ЗАКОНА .

15

Бостан

преди 7 години

Борисов + Местан = БостанГерб + ДОСТ = Няма България

14

Анонимен

преди 7 години

От статията става ясно че турчеещите се, се продават за шепа леща -Е велики са

13

Кико

преди 7 години

Крайно време е прокуратурата да се захваща с Местан и ДОСТ! Утре ден ще бъде късно! Какво, за Бога, се чака още?! Дори на децата в първи клас е ясно, че той е турски агент, борещ се да отцепи Български територии и да ги припои към Ердоганова Турция, която е с претенции за нова Ислямска Империя!

12

Анонимен

преди 7 години

В България се проповядва на български език!Исляма е религия на мира.Терористите нямат етнос и религия!

11

Питаща

преди 7 години

Нима все още има наивници, които си мислят, че толерантността към исляма ще доведе до мирно съжителство? В основата на този култ, позиращ за религия е агресия, опресия над жените, убийства, поощрявани изнасилвания и подчиняване или физическо изтребване на нормалните, неизповядащи исляма хора, определяни като "неверници"! Ще повърна!

10

ИСЛЯМ = ТЕРОРИЗЪМ

преди 7 години

МНОГО МИ Е ЧУДНО, ЗАЩО СЕ ПОЗВОЛЯВА ДА СЕ РЕГИСТРИРАТ ПАРТИИ НА ЧИСТО ЕТНИЧЕСКА ОСНОВА, СЛЕД КАТО ТОВА Е ЯВНО НАРУШЕНИЕ НА КОНСТИТУЦИЯТА НА БЪЛГАРИЯ ??? КОИ СА ВИНОВНИЦИТЕ ЗА ТОВА НАРУШЕНИЕ ??? И ЩЕ СИ ПОНЕСАТ ЛИ ОТГОВОРНОСТТА ЗАРАДИ ТОВА ??? КОГА ЩЕ БЪДАТ ЗАКРИТИ ТЕЗИ ПАРТИИ НА ОСНОВАНИЕ, ЧЕ СА ПРОТИВОКОНСТИТУЦИОННИ И ИМА ЛИ НЯКОЙ ПОЛИТИК СМЕЛОСТ ЗА ТОВА ??? АКО ПЪК НЕ СЕ НАМЕРИ ТАКЪВ ПОЛИТИК ТОГАВА ПИТАМ, ЗА КАКВО СА НИ ИЗОБЩО СЛЕД КАТО НЕ ЗАЩИТАВАТ ИНТЕРЕСИТЕ НА БЪЛГАРИЯ ???

9

българина

преди 7 години

Пак казвам, докато не се затвори турското посолство тук с консулствата и не се прекратят всички отношения с турция няма да стане. Изгонване на всички имами, в джамиите само на български като в италия германия и австрия, ние по глупави ли сме или просто си просят нашите предатели бесилото

8

Вуте

преди 7 години

Ходжа- моджа, айде вънка.

7

Анонимен

преди 7 години

Ходжа катапултира!

6

Анонимен

преди 7 години

Пакети с храни е имало и преди и екскурзии е имало преди,защо сега се разшумя,защо сега се впрегна целия държавен апарат против тази партия,аз си имам обяснение и то е,че тази партия бистри мътната вода на политиците.

5

Анонимен

преди 7 години

Защо Косовски сценарий? Колко години се търпяха тези ходжи да бунят живеещите в тези райони? Правителствата си мълчаха а Турция това и чакаше, наливаше милиони в трите училища за изучаване на....исляма. Тиквата проста се дупеше на Ердоган и ни продаваше. Ние си мълчим а знаем и разбираме, България е разграден двор. Управляват ни страхливци, особено последните 7 години един продажник, който отслаби армията, обезвери хората, ограби ни и отново иска да ни краде. Нищо не направи да изолира исляма.

4

Анонимен

преди 7 години

трябват крути мерки срещу турското влияние, какви добри отношения при такова вмешателство?!?

3

Анонимен

преди 7 години

И партията е коя? Дост.

2

Анонимен

преди 7 години

Щом ще ги пращат на екскурзия в Турция, значи пак е ДОСТ. И за втори път ги хващат, че раздават пакети с храна. Няма ли начин да бъде отстранена от изборите тази партия при толкова явни нарушения?

1

Додо

преди 7 години

Има ли някой, на който все още не му е ясно, че в България се пече косовски сценарий? Със страшна сила, уви!