6

Анонимен

преди 7 години

Господа от т.н. ПРАВО ОХРАНТУТЕНИ органи!Когато се справете се с националните и местни политически,икономически и финансови измамници- тогава и ало-измамниците няма да съществуват!Както е известно-те са част от тях...и от вас!По признание на ЕС в рамките на ЕС най-ефективна е държавно - организираната престъпност в БГ!

5

Анонимен

преди 7 години

Качеството на образованието, е достигнало дъното. Нормално е да има все повече работни места за некадърници. А министерството на вътрешните рушвети, не се слави със служители, които са невиждани умствени капацитети,просто е едно просто шуробадженакорушветчийско котило,завзело властта с преврат.

4

Американ

преди 7 години

То и в Америка нямат ресурс за ченге в някои криви паланки, ама си имат оръжие за самозащита и закон, който не гледа да ги направи виновни понеже застреляли агресивно "дете" на 15 години докато се опитвало да им влезне със взлом в къщата...

3

Анонимен

преди 7 години

Алоооо, ало измамницитеееее, що спряхте да се отчитате? Сега ще ви подгонят!

2

Анонимен

преди 7 години

Герб харчеха по 100 милиона годишно за безполезно подслушване, по време на цецо ухото. Ако тези пари бяха отделени за ало изманиците, отдавна нямаше да има новина за тях.

1

Анонимен

преди 7 години

Dobre,tova e napreduk.Uspeh na vsichki kuki!Motiviraite i se priblijete poveche do horata,za da idvat signalite kum vas direktno.