63

axa

преди 4 години

А усмихнатата мацка от снимката е рядкост у щастлива Норвегия , поразходете се из Осло и ако видите 3ма усмихнати на кръст браво ! Стига да не е Петък или Събота тогава всички са усмихнати ,защото са накъркани кат кучета. Може и да пият от щастие ! кой знае .. хаха у таа държава освен хубави пари и хубава вода друго не знаммм

62

бачкатор у норвегият

преди 4 години

щастливи са щото повечето дори и не бачкат , а само симулират работа. До 10 часа пият кафе малко (много ) на телефона обяд кафе лафче и вкъщи след 14:00 ч. Щастливи са щото не си мърдат пръста повечето от тях за нищо, ама скоро арабетата като станат повече от тях ще им мине щастието.. нахални и арогантни *** са тея . Дет вика един авер тука никога не им се доверявай. А педофилията и кражбата на деца и скрития комунизъм оставям за някой друг път..

61

Ezip

преди 7 години

Имат най-добрите психотерапевти.

60

Анонимен

преди 7 години

Когато човек е презадоволен му е спокойно.

59

Анонимен

преди 7 години

фашизмът винаги е носил щастие на глу/хората/пците

58

Щирлиц

преди 7 години

Брайвик е пръв сред норвежците,и пример за подражание на Европата.

57

Анонимен

преди 7 години

Илъчването на момичето от снимката говори много. Няма нищо общо с излъчването на наша и или руска мутрафонка.

56

Анонимен

преди 7 години

Как го постигат? С много пари, които има дават възможности. Ако му се стори тежка зимата в Норвегия, винаги може да отскочи до Карибите или на друго слънчево и вълнуващо място.

55

йаБ йуХ

преди 7 години

изградили са комунизма от преди 30 години, затуй са щастливи. Тая убавица на снимката е много усмихната, шот е ощастливена през дългата полярна нощ.

54

Бай май

преди 7 години

Да им пратим Б.Б и цялата бригада от политиците ни да видят каква е тръпката. На всякаде ще има магистрали и гладни хора и нахали от жик-так шукар :)))

53

Анонимен

преди 7 години

Хайде направете една статистика колко са самоубийците в Индия и колко в Скандинавия! Ще останете много изненадани.Щастието е относителна величина.

52

Анонимен

преди 7 години

Е така е, като са нямали некадърно комунистическо управление 45 години, много ясно, че ще са щастливи...Друго е да довтасят чугунените глави, и да ос**ат всичко наред, во веки веков...

51

Анонимен

преди 7 години

10 ГОДИНИ НЕПРЕКЪСНАТО УПРАВЛЕНИЕ НА БОЙКО БОРИСОВ В НОРВЕГИЯ И ОТ ФИНАНСОВ РАЙ ЩЕ СТАНАТ ПО-ЗЛЕ И ОТ НАС :D

50

Анонимен

преди 7 години

Отново глупости . Най - депресираният народ в света с най-много самоубииства на глава население . Смазани ...Щастливи са в Индия ,Бангладеш защото там пари не ги вълнуват . Миналата седмица тук ви написаха какво е Норвегия,ама нали работите на принципа ,,Всяка лъжа повторена сто пъти ,става демократична ,,

49

Hei fra Norge.

преди 7 години

Освен петрола имат и риболов. Той е вторият най-важен отрасъл в страната. Имат и страшна данъчна система. Данъка ти се изчислява върху прихода и има много прагове за изчисление. Взимаш ли повече,плащаш повече и то доста.Митата и акцизите са също страшна работа.Импортиране на стоки, примерно автомобили митото и таксите са нечовешки.Наскоро имах пример със стара Шкода с цена 250 евро, след таксите и митото колата идва на 4000 Евро.Така развиват вътрешния пазар. Глобите са в зависимост от дохода.

48

Анонимен

преди 7 години

мустакатия турчин е привикал посланника им да го пита

47

Темида

преди 7 години

Учил съм с Норвежци една година. Здраво дисциплинирани, трудолюбиви и уважаващи другите, хора стремящи се да не пречат на другите....за сравнение 90% от Българите, не спазват и един закон, за ко да му бачкам на шефа си да не е голям, за какво да го уча това няма да ми трябва, тез мишоци защо ми шофират на пътя, аз ще спра тука на пътя пука ми, че на някой му преча....Там са разликите....Иначе само да кажа, че имат охрана по мостовете вечер заради големия процент самоубийства :)

46

Анонимен

преди 7 години

В Норвегия действа най-жестокия модел на извеждане на деца от семействата. Огромен процент деца са изведени. ООН не приема методите им за работа в тази област.Като чуете, че фондация у нас пропагандира Приятелите на Зипи и разни други такива, чрез които незаконно получава информация от училищни директори за частния жуивот на семействата, че и финансирани с Норвежки грантове, имайте го предвид.

45

Анонимен

преди 7 години

Правилно изразходване на петрола. Изолирано положение - реално не са кръстопът на нищо. Развит социализъм, според комунистическата терминология.Когато банкнотите са емитирани правилно с реална оценка на нуждите на хората и ресурсите, тогава се постига равновесие.Предназначението на парите е да обезпечи размяната на блага. Затова е нужно да не даваш на чужди концесионери златото си (каквото и да е то: нефт, залто и т.н.).

44

знам ли

преди 7 години

Май ще съм по -щастлив със 100$ на месец на Карибите отколкото с 5000? в Норвегия