51

РУСОФИЛЬ ГУРБЕТЧИЕВЪ

преди 7 години

МАЙ ЦЯЛ СВЯТ БИЕ ШУТА НА ТУРЦИЯ ! ЕДИНСТВЕНИЯТ "ПРИЯТЕЛ" НА ЕРДОГАН Е ПУТИН !КАКВОТО ПОВИКАЛО ТОВА СЕ ОБАДИЛО ! БРАВО НА ЕВРОПА ! МНОГО ГОЛЯМО БРАВО И НА БЪЛГАРИЯ ,АЗ ЛИЧНО НЕ ОЧАКВАХ ТАКАВА СМЕЛА И РАЗУМНА ПОСТЪПКА ОТ БЪЛГАРИЯ СЛЕД КАТО ВЪРНА НА СИГУРНА СМЪРТ ТУРСКИ ГРАЖДАНИ ЗА ДА БЪДАТ СЪДЕНИ В ТУРЦИЯ С ОБВИНЕНИЕ ,ЧЕ СА ХОРА НА ГЮЛЕН ! ПОМИСЛИХ СИ ,ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е ПИОНКА НА ТУРЦИЯ ЩОМ ВРЪЩА ХОРА В ТУРЦИЯ БЕЗ ДА ИСКА НЕОСПОРИМИ ДОКАЗАТЕЛСТВА , НО ДАНС МИ ДАДЕ КУРАЖ ДА ВЯРВАМ ,ЧЕ НЕ СМЕ ПИОНКИ !

50

Рашо

преди 7 години

Трябва да изгонят цялата мюфтийница, и тогава може да се види малко светлина в тунела. И тези преселници с бг паспорти, те също подриват държавата, идвайки тук веднъж на 4 години само да гласуват за една небългарска партия. И като си помисля че дори и пенсии им изплащаме. Трябва да им се отнеме бг гражданството, за доброто на България.

49

TOP SECRET

преди 7 години

Официалната уебстраница на ДАНС не се отваря , така че дори не може да се провери дали Информацията е на 100% достоверна

48

Krom

преди 7 години

Съвременната война е високотехнологична и на висококвалифицирани и обучени единици. Печели по модерния, и притежаващия технологично превъзходство. Оставете "възрожденския патос" и "патриотичните" изблици. Реалността е твърде сурова за детински простотии. С това което се случва, могат да се шегуват или тийнейджъри чиито *** ще пожълтеят при първите изстрели или такива, които провокират умишлено. Подхождайте по отговорно.

47

Krom

преди 7 години

До Анонимен 48 и 49 - времето мина, птиченца. Личи, че или сте младеж, чиито познания са от Кантърстрайк или сте връстник Варшавския договор. Но кордит май не сте подушвали. Кое да стегнем - 30-те морално остарели 72-ки? Стоте бронетранспортьора от Брежнев? Двата самолета 4-то поколение? Хеликоптерите приземени завинаги от алчността на "военните"? Шкембелиите от "професионалната" армия? Времето изтече. 30 години разруха - плодовете са пред вас. Армия няма.

46

реалист

преди 7 години

Когато Евросъюза се сваляше на Ердоган заради бежанците и се готвеше да маха визите на турците, ДАНС връщаше в Турция противниците на Ердоган,стъпили в България.Когато сега Евросъюза се скара с Ердоган,ДАНС започна да екстрадира хора на Ердоган,и се сети за неща ставали вече години наред.Така че по-леко с патриотичния възторг моля,както винаги сме пионки в една много по-голяма игра.От патриотизъм ДАНС можеше например да спре ограбването на държавата чрез КТБ,но не би!

45

Анонимен

преди 7 години

нЕ се заяждайте с Турция.Съветския съюз одавна го няма.А Русия вече не ни обича.

44

Анонимен

преди 7 години

Направо е време България да се събуди и върне службата в армията !

43

Анонимен

преди 7 години

Време е да стягаме армията и да викаме запасняците ......

42

Анонимен

преди 7 години

"създаващи антибългарски нагласи в райони със смесено население в страната и застрашаващи единството на българската нация"Aхахах!!!А кога ще изгоним онзи самозван будистки "Лама" (май беше датчанин, на младини пласирал дрога и оръжия), който според толкова много хора създава междуетническо напрежение в България?

41

Турко

преди 7 години

ДАНС не беше ли единствената институция управляване от ДПС?

40

Иванов

преди 7 години

Напишете имена и къде са работили, иначе е малко като поредния фишек тази новина. Защо масово не пишете имената и други данни на негодниците, но ако са българи им изкарвате и майчиното мляко на показ

39

като по учебник

преди 7 години

КГБ+ДСпълна мимикрияАйде сега и руснаците марш у дома, че те съвсем ни взеха държавата за бащиния

38

Анонимен

преди 7 години

Защото Ердоган е мъченик който се бори срещу цяла Европа.Тази роля ще му донесе победа на референдума

37

Krom

преди 7 години

И да, похвално е това което правят. Но трябва да е превантивно, е непрестанно а не сезонно и кампаниино. Инак, посоката и подхода са верни. Без провокации, но настоятелно и твърдо. Не бива да се дава повод за агресия, но следва да се покаже, че нашите дела са си наши. Правилно действат.

36

Krom

преди 7 години

А защо Турската държава не реагира? Вижда ми се странно при описанието което навсякъде се лее за Ердоган. До тук би следвало поне нота да получим? Все пак, между изгонените има и хора на позиции? Нещо не е особено ясно.

35

Додо

преди 7 години

Ако ДАНС наистина "не си играе", трябваше отдавна да са разследвали и експулсирали от страната Лютви Местан.

34

Анонимен

преди 7 години

Току що влезе *** от ГЕРБ, да заработи Лада нивата на Борисов

33

Анонимен

преди 7 години

До Един от СеверозападаА ти си задай въпроса защо Северозапада е най-бедния и депресивен район в ЕС. Понеже няма да се досетиш ще ти подскажа, защото е пренаселен със социалистически пpoстаци.

32

Един от Северозапада

преди 7 години

До МРАВКА Задай си въпроса, кой допусна регистрацията на ДОСТ, кой бе на власт тогава, и ръководеше службата, и ето ти отговора, на място ли си е службата, или не.