10

тя

преди 7 години

Нахлуха в Европа , *** и араби и икономиката й се срина! Не може да храни милион и половина лежайници!

9

Анонимен

преди 7 години

Ще помоля Стефан Пройнов и Адриан Димитров да си пишат имената когато пишат коментари, все пак искат нормалните коментиращи да ги разпознават :)

8

Duty

преди 7 години

Италия не е лоша страна, тя ми напомня на България. Има Пица, Спагети, Шампанско. Има хубава природа, хубави градове, хубаво изкуство, хубави жени. Надявам се Италия да излезе от кризата и да се върне старата Италия, която хората някога обичали. Защото нямали я Италия, няма Култура в Европа.

7

Анонимен

преди 7 години

А какво да кажем ние??!

6

Таси

преди 7 години

Половин Европа вече е разочарована от ЕС. Само Германия е доволна,като черна дупка изсмуква парите на другите,има печалба 23,5 млрд.,а другите държави се давят в дългове.Затова Меркел е хванала цяла Европа за гърлото и повтаря като мантра-единство,единство.

5

Циник

преди 7 години

37% младежка безработица, мафия, корупция...няма страшно рагаци! Нали си внесохте 1000 000 църни от Африка...те ще ви бачкат...и ще оправят италианската икономика!Аванти...аванти....субито....престо!

4

Анонимен

преди 7 години

Дучето бързо би оправил проблемите!

3

Тролове

преди 7 години

руските *** вече не се и крият!

2

Demokrat

преди 7 години

Само Италия ли?!!!

1

Анонимен

преди 7 години

Най-добре един Италекзит защото както карат по 50000 африканци седмично след 15-20 години ще са докарали половин Африка в Европа.А после ще ревнат някой да ги оправя от черно-кафявият шит.Я руснаци,я американци или може би германци.То се не спряха-всяка с