21

Анонимен

преди 7 години

До ninaНапротив, честен и достоен човек щеше да е ако парите бяха придружени от документи, които да помогнат да двете хиляди да бъдат върнати на собственика.Сега е само една балама, която е намерила пари и ги е хвърлила обратно на вятъра.

20

Иван

преди 7 години

Браво на жената, за нейно здраве е да ги върне. Един ден си намерих 700 евро и ги взех без да се замислям, на другия ден мутрите бързо ме откриха и за мой късмет се разминах без поражения като върнах парите(въпреки, че не съм ги откраднал, а намерил).

19

Анонимен

преди 7 години

ТЯ ЗА ТОВА Е БЕДНА ЧИСТАЧКА,ЗАЩОТО Е ЧЕСТНА

18

Анонимен

преди 7 години

Господ й ги тика в ръуцете, тя не ги ще.

17

Анонимен

преди 7 години

Хубаво е, че има още хора като тази жена. В съвременния свят това е като глътка чист въздух.

16

Анонимен

преди 7 години

Пролетта дойде и кукувици колкото искаш.Започнчха да кукат.

15

До Нина .

преди 7 години

И ти не си добре с главата.

14

Анонимен

преди 7 години

В БГ.има много луди за лудницата.Бог дава ,но в кошара не вкарва.

13

грешиш

преди 7 години

До Анонимен 6Турците не се българеят!Турците,за разлика от българите,вярват в своя Бог,вярват в семейството,грижат се за старците си!Да си чул за пребит старец от *** братчеди!?Няма и да чуеш!На времето имаше няколко случая,ама извършителите изчезнаха!И сега в турските села е мирно и тихо!А мургавелковците ги заобикалят отдалеч!Да си чул за турчин умиращ от глад?Или някой който се е запалил или хвърлил под влака от отчаяние!?Или е скочил от балкона?По-добре да не говорим,нали!?

12

Super

преди 7 години

Браво, ей това е човешко отношение. Нашите политици, ако бяха вярващи, като тази жена и 1 млрд фондове да отпуснат, всичко щеше да се усвои нормално, а ако не да се върне. Ей за такива хора гласувайте, ако се питате за кои. Не са всички далавераджии, това са истинските хора и 1 млх да му бутнеш, няма да ги пипне, така е научен и така го чуства. Слуша съвеста си и в същото време мисли напред, заото живота е кратък, а какво следва след него още никой не знае.

11

Анонимен

преди 7 години

И сега, ако никой не ги потърси кой ще ги вземе?

10

Анонимен

преди 7 години

А аз вчера в 1 след полунощ в подлеза видях сама ученичка и не я изнасилих! Къде да да обадя да ме снимат и да ме дават по новините?

9

Анонимен

преди 7 години

Е, и? Всеки който намери пари или каквато и да е вещ която не е негова трябва да я предаде в полицията, иначе е подсъден. Просто е изпълнила закона.

8

Анонимен

преди 7 години

браво госпожа,отивам да си ги искам в полицията, вече всичко знам 2000 евро в кутия

7

Добре де

преди 7 години

съгласен съм,браво!НО,къде ще отидат тези пари след като към тях няма документи?Кой и как ще докаже,че са негови?Най-вероятно след време в ченгеджийницата ще има Делчо Делев,така че дали е трябвало да ги предаде там е дискусионно!Можеше да ги дари на детски дом!

6

Анонимен

преди 7 години

У тая държава всичко се изопачава :)Българите стават с цига.нско мислене, а *** стават с българско мислене :)Българите се турчеят, а турците се българеят.Е нема такава държава!

5

nina

преди 7 години

Браво на тази жена!!!Това е честен и достоен човек,да е жива и здрава!

4

Анонимен

преди 7 години

Браво, госпожо! Да сте жива и здрава!Малко хора биха направили това, което сте направили Вие!Здраве, радост и успех на Вас и на децата Ви! Такива хора са необходими, за да се изправи България!

3

Улав Улавсон

преди 7 години

Улава....

2

Анонимен

преди 7 години

Видях я по телевизията, но докато се приближа, репортажът свърши и не успях да разбера дали е от онзи етнос - поне гласът и звучеше като на такава.Ако е ромка, това трябваше да се изтъкне, за да се види, че има и много свестни сред тях.Ама знаеш ли ги кои са. Онези, които създават проблеми, изпъкват като въшка на чело, правилно го е казал народът.