10

муспи

преди 7 години

Изсраел ще достави гратис ваксини, но само за българи а не чаавета! Всички българи са длъжни да се ваксинират! Впрочем, ваксините нямат нищо общо с морбилето!

9

88

преди 7 години

Да се разтриват с бял фосфор ! Минават всички болежки !

8

hmf

преди 7 години

противниците на ваксинацийте къде са? Или те не ваксинират само срещу от тях през интернет проверени неща. правилно правят по света като им забраняват достъп до каквито и да е созиални и здрсвни заведения на такива.

7

Анонимен

преди 7 години

Нали гледат в какво живеят, сред купища ***, помия, кал и многогодишна мръсотия. Как да не са болни. Нямат културата за медицински прегледи. Важното е да вземат деЦките и хей живот, здравей, здравей. А да си изчистят или спазват хигиена, такова нещо няма. Искали да им е чисто, добре, да си почистят. Българите ли ще им чиствт????

6

Анонимен

преди 7 години

С тея не знам, как да ги нарека вече оправия няма!

5

Българина

преди 7 години

Дано ги тръшне всичките

4

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 1те са социално слаби, не трябва да се осигуряват. Дърпат от това, което ти си внесъл, но от 20 години не си стъпвал при доктор.

3

Пешо*

преди 7 години

Много интересно... Как точно Пловдив и в махалата?Защо не в София в Лозенец? Има логика такива неща да се случват където има голям човекопоток от много дестинации. Но Морбили в София ще повлияе на изборите и председателството, в Бургас и Варна би уплашило туристите, другите големи градове са изолирани и няма да се приеме сериозно. Всичко е ясно. И са го пуснали в махалата за малко естествен подбор... Схемата е перфектна.

2

Анонимен

преди 7 години

не стига, че изсмукват социалната система, сега и товакойто не си ваксинира чаавето, нанайци помощи

1

Анонимен

преди 7 години

Тц тц тц , пандемия направо ... По интересно ми е възрастните дали са здравноосигурени ?