24

Отврат!

преди 7 години

До Интеграция? Къде си?Те са започнали да се плодят още през соца, когато такива ги величаеха.Само че всички тогавашни бонуси за стимулиране на раждаемостта бяха измислени така, че да са приемливи за ромите, не за българите.Тази се е напънала да роди осми път, защото през социализма се предвиждаше жените, създали по едно стадо деца, да се пенсионират много по-рано от останалите на базата на "трудов" стаж, съставен само от платени отпуски по майчинство!

23

Авторката ги жали,

преди 7 години

защото живеели само с една инвалидна пенсия.Но защо не предприеме журналистическо разследване и да изчисли колко пари са измъкнали от джоба на данъкоплатеца тези ромски съпруг и съпруга, под формата на майчински, детски надбавки и всевъзможни други бонуси,които,според нашите недомислени закони, се полагат на нежелаещи да работят представители на това малцинство?Кой е за окайване? Те или ние, които храним тях и децата им? И отлагаме раждането на нашето единствено дете, което ще храни внуците им

22

Анонимен

преди 7 години

С други думи, инвалид прави три деца.После се събира с друга жена, която вече има 7 деца.В резултат им се раждат близнаци и, от нямане къде и как да ги отгледат, те ги тръсват на гърба на данъкоплатеца!"Патилите" сме ние, които изхранваме Бог знае колко такива и поради това иначе по едно дете.Но според някои, "патилата" е майката, която не работи, но спокойно ражда 9 деца.

21

Тото

преди 7 години

Дори дивите животни, като си родят малки и се грижат за тях. А тия долу описаните ги захвърлят. Представете си в коя фаза на еволюционното развитие са.

20

Ddd

преди 7 години

Такива родители трябва да ги вкарват в затвора. Принудителен труд за да изхранват децата си. Лошото е че властите поощряват тоя див разплод като ги финансират.

19

Интеграция? Къде си?

преди 7 години

Не е за коментар..нищо позитивно не прочетох в статията. Пореден отврат, сътворен от ромски сценарий, разиграл се през 93-та. Не можела да си ги гледа, защото "как да гледам 7+3 деца?". Не, нямам злоба в коментара си, имам отчаяние. Срамно и позорно е да създадеш 10 деца и нито едно от тях да не е интегрирано в обществото като средностатистически европейски гражданин от Български произход (с изключение на осиновените в Пенсилвания, разбира се). Съжалявам сънародници, положението е отвратително.

18

w

преди 7 години

kolko mnogo zloba v komentarite,loshi sme si i te tova e!

17

Бляк

преди 7 години

Гнусарска работа!

16

Ddd

преди 7 години

Тия по-добре да си седят там. Ако дойдат и си видят родата, ще блокират тотално.

15

nina

преди 7 години

Да са живи и здрави Мита и Мартин.Дано и други сираците от домовeте да имат такъв късмет!

14

Анонимен

преди 7 години

Има още много за осиновяване, да ги слагат на тезгяха и по 100, по 200лв. кой колкото даде, само да не са тук.

13

factotum

преди 7 години

До АнонименКолкото повече издърпаш от мизерията и интегрираш, те няма да се размножават безразборно като животни. Естествено далеч съм от мисълта ,че ще се получи при всички , но в момента нищо не се прави!

12

Анонимен

преди 7 години

До factotumколкото изведеш, те 3 пъти повече ще народят.виж какво става, две излезли, 10 влезлишокът ще е баш лингвистично-културно-биологичен

11

!?

преди 7 години

Това да тръгнеш да си дириш биологичните родители не го разбирам , вярно че всичките задокеански филми го рекламират като някаква повратна точка в живота и че горките деца живеят единствено с тази мисъл, но пак не го разбирам. Аз лично не познавам баща ми и никога и през ум не ми е минало да се интересувам кой е и какъв е.

10

Анонимен

преди 7 години

До 1Щото бай шангау не му стига акъла да извади преди да се олаби.

9

1

преди 7 години

Защо ги създавате, като сте бедни?

8

factotum

преди 7 години

Ако се извеждат повече ромчета от тяхната среда и се интегрират истински, това ще е резулатата. Но за съжаление нямат интерес точно тяхните водачи , да държат племето си необразовано да живеят на него гръб и да са лесна маса за гласуване! Същото се отнася и за мюсюлманското население. Всички сме българи и трябва да се работи в тази насока!

7

ddd

преди 7 години

До Чист ариецaahahahahahahahahaha

6

мдаааа

преди 7 години

Тръмп е подгонил цялата тази кафена измeт от САЩ и затова са се върнали при мангacapcките си корени.

5

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Всичкото ром подарък за братска Америка от България !