22

Гларус

преди 7 години

Те западните жени когато дойдат на почивка в България не си вдигат гащите докато не се качат в самолета, страшен разврат. Мъжете спят с децата в хотела, а жената надува тромбона)!

21

Bulgarian

преди 7 години

Ами дай тогава да се хванем със западни жени, щом нашите не ни искат. Може би западните жени ще харесат такива като нас.

20

do 11

преди 7 години

Значи прави си сметката , щом като българките си лягат с французи , италианци, германци , даже с араби , но само с българи не си лягат... Щото българските мъже са много свестни, много мили, много работни и големи любовници, та за това българките не ги искат

19

ITALY

преди 7 години

Аз не видях нищо обидно в-"източноевропейките са винаги секси", че "те се учат от ранна възраст как да въртят домакинството, всичките са майки и са винаги в перфектна форма след раждането", "никога не хленчат или не са в лошо настроение". Българските мъже са с ориенталска култура. Те си мислят , че са богове- ракията , салатата и да си биеш жената всеки петък , щото винаги има за какво. Само прости кифли могат да се занимават с мутрагеноизглеждащи лошогледащи български мъжоподобни твари.

18

Анонимен

преди 7 години

Там е работата, че не берат точно портокали по чужди земи...

17

Lorenzo

преди 7 години

На запад има и красиви жени като Моника Белучи, Софи Марсо, Селена Гомез. За другите не знам.

16

Анонимен

преди 7 години

На запад медиите могат безнаказано да се подиграват на източноевропейците (жени и мъже), ама не смеят на едни други етноси. А ако българският мъж си търси жена по баровете или по евтини сайтове за запознаства, не знам какво очаква. Българките не са по-глупави или по-неморални от други националности. Това, че 25 години мизерия ги е изпратила да берат портокали по чужди земи, не е тяхна вина.

15

гнус

преди 7 години

А защо да се жуня за българка? За да ми възпитава детето като *** ли?Какво са имали срещу детето си че да я кръстят с тъкова обидно име?

14

Анонимен

преди 7 години

За другите не зная, но българката е отчаяно промит мозък и един живот няма да стигне за да се прочисти от социалистическата поквара.За съжаление дотогава българия може вече да я няма.

13

The Soldier

преди 7 години

Защо не говорят за Източноевропейските мъже, че не могат да си намерят жена, че Източноевропейските жени не искат свойте мъже, че Източноевропейските мъже търсим жени от нашите мечти. Трябва Източноевропейските мъже да се хванем със Западноевропейски жени (Италианки, Французойки, Испанки), както нашите продажни жени се хващат с западни мъже, така и ние ще се хващаме със Западноевропейки, време е за Революция. Ако не искате Западни жени, тогава живейте и се мъчете в самота драги ми Източни Мъже.

12

Анонимен

преди 7 години

Снимката е от италианско меркато - нещо като нашите битаци, ама там освен чужденци, пазаруват и италианците.

11

Мунчо от Под игото

преди 7 години

A дъртите италианци, гледат да хванат някоя българка и веднага в България. С 1000 евро пенсия си живеят царски. Като хванат и някоя "усмихната" зальохавица, която се хвали на село, че е довела италианец и наем не е нужно да плащат. Борба за живот - к'о да правиш? :)

10

българин

преди 7 години

аз в чужбина съм видял много българки. Повечето, като чуят, че си българин направо ти казват чао. Затова пък си лягат с всички други - африканци, араби, индийци - да пробвали били. Африканците особено обичат да пълнят и да бягат, после тези българки не смеят да си покажат внучето, че то на какао прилича.българин съм, но няма да си взема българка в никакъв случай. Тези красиви, но изпаднали душици

9

Анонимен

преди 7 години

Само комплименти са казали в предаването.

8

Иван

преди 7 години

На българките в чужбина верно им порасва много работата изведнъж. Но пък това е хубаво, понеже специално тея до 23-24 са лесни и има любов. Повече от тях да пращат от БГ, колкото повече толкова по-добре.

7

Анонимен

преди 7 години

Нещо са се объркали италианците. Моята женка вече нито е секси, все на нейното да е, яйца не може да опържи, за формата след раждането не ми се и говори, често хленчи и е в лошо настроение, а рога да ми накичи най я бива. Поне кекс да имаше - и това няма. Добре са го свалили това дезинформиращо италианско шоу.

6

Анонимен

преди 7 години

Нищо обидно не виждам ако ни определят като усмихнати , секси , добри майки .Да си грозна, намръщена и бездетна да не би да е по добре

5

мазен турчин

преди 7 години

Мога да ви кажа специално за българките на запад, че си личат от километри най вече защото се обличат като про.ститутки и имат походка все едно са манекенки, а са скумрии отвсякъде. Държанието им е отвратително надуване. Абе с една дума са си Кифли, Кроасани, Баници, Пайнерки и т. н.

4

Анонимен

преди 7 години

Какво беше казал Наполеон?

3

Анонимен

преди 7 години

А ние западняци ли сме, че ни няма