12

Анонимен

преди 7 години

Изключително хубава жена с естествена красота, освен това предприемчива и с желание за развитие! Малко богати наследници от днешното поколение искат нещо повече от купони, дрога, почивки, бързи коли, яхти и самолети. Нека да е жива, здрава и успешна във всичко, с което се захване!

11

гп

преди 7 години

Иванка Тръмп е от тези богати наследници, които правят най-доброто със статуса си и които работят здраво и се развиват индивидуално чрез образовние, бизнес и семейство! Тя не е като Парис Хилтън и подобни, тя е от активните хора, които използват факта, че са от богато семейство, за да се развият сами и за да не живеят от парите на родителите си цял живот. Има какво да се уважава в Иванка Тръмп - и няма нищо лошо да е в Белия Дом - ерудирана, образована и с мисия. Образовайте се малко, хейтъри

10

Анонимен

преди 7 години

демек ще дебне за клюки

9

Имани

преди 7 години

Мантрата наречена глобалиэиране, проиэведе междуконтинентална мрежа от десетки военни конфликти и трилионен глобален дълг с квадрилионни ДЕРИВАТИ!! Опциите на Тръмп не са много!!!

8

конфликт на интереси

преди 7 години

САЩ и Турция са в НАТО,тогава,защо Ердоган да не поиска да бъде султан,щом Тръмп си е назначил зетя и дъщерята на работа в Белия дом,на най-висока позиция,докато бизнесът им върви с пълна сила?Каква демокрация е това?

7

а

преди 7 години

шуробаджанащинате влезе и в белия нужник:) искат да ми кажат, че за тази позиция от всички кандидати, най-добрия се оказва случайно дъщерята на ел-президенте:)))

6

Анонимен

преди 7 години

"Пази боже сляпо да прогледа!"

5

Анонимен

преди 7 години

ПУТИН ВЕЛИК ВСИЧКИ СА МУ В МАЛКИЯ ДЖОБ ИВАНКА МАРИНКА ПЕТЯ СВЕТА ВСИЧКИТЕ БАРАБАР С ДОНАЛДА

4

рано или късно

преди 7 години

Ряано или късно американдците ще го изритат този.......

3

Анонимен

преди 7 години

Още една простакела се намърда. Неуспяла дизайнерка на парцали, но явно има качества за Белия дом. Или оранжевия и татко така си мисли. ***...

2

Бай Иван

преди 7 години

Добро е девойчето, но майка и на тия години беше къде-къде по-сгодна. Все пак Ивана е чистокръвна чехкиня, докато Иванка е със смесен чешко-германски произход. Абе, чешко да е!

1

Анонимен

преди 7 години

А ние си мислехме, че само в България се редят роднина, млиционер, роднина ........