27

пенко

преди 7 години

Забравихте! Имахме /известен брой/ тежки ракети / с които държахме Турция в ШАХ/ ,но дойдоха американоидите и ги разфасоваха !!! Така си смъквахме гащите/шортите/ в час по физическо възп. -да ни се види дупето !!!

26

знай

преди 7 години

До ... EЕЙ МНОГОТОЧИЕТО не бързай бе ще дойде и вашият ред и БГ ще разпарчетосана трай бе не бързай че бързата *** слепи ги ражда!

25

...

преди 7 години

Радвам се като гледам статии, как туците са преебани. Кеф ми става. Обаче в случая не се радвам много. Всеки път въоръжаване на крайна групировка за да помогне да се приключи с крайна групировка свършва зле. Почнахме в Афганистан и се местим все по на запад. Следващата ще е Турция след това кой? България, Сърбия, Гърция? Навсякъде има малцинства, ако тръгнем да ги въоръжаваме докъде ще стигнем? Някой си изкарва пари от това, че простаците се избиват, като им продава смърт под името свобода.

24

Анонимен

преди 7 години

До Членска карта 7============25 години се насилваме да повярваме, че турските интереси са ни по от полза, неже ли руските.......Целта на руската пропаганда е да вкара българите в някаква хипотетична ситуация на избор между Русия и Турция. ИЗБОР НЯМА! В плановете и на двете бивши империи, които бленуват да върнат бившето си величие, мястото на България е на васално княжество, Задунайска губерния или турски вилает. Изборът на България е направен преди 10 години и това е ЕС!

23

Анонимен

преди 7 години

До Членска карта 7Ще ти посоча само съдбата на Иранската кюрдска република през 1946, за да ти демондтрирам руския интерес и цената, която кюрдите са платили защото са повяряли в руските лъжи.

22

Членска карта №7

преди 7 години

До 25Защото са по-умни от нас и могат да оценят, чии интереси са близки до техните и чии не. Ние вече 25 години се насилваме да повярваме, че турските интереси са ни по от полза, неже ли руските.

21

Членска карта №7

преди 7 години

До 7Вече 25 години си свободен от руския ботуш... Това до къде си стигнал си е твой проблем... По вашите сметки вече трябваше да сме Швейцария на Балканите.... Само за справка, на 25-тата година от второто подаване на ръка, България беше във върхова форма, а следващите 10 години бяха най-добрите в историята й. Нашите дядовци, не хленчеха по времето на тяхната младост(само защото са били млади), както днес пробутвате опорна точка.

20

Анонимен

преди 7 години

"...с оттеглянето на държавната власт през 2011 г., съпътстващо избухването на сирийската гражданска война."--------------Спорни формулировки. Представителите на сирийската държавна власт бяха избивани и изтласквани от настъпващите сили на международни терористични банди. Типична гражданска война наблюдаваме в Украйна, не в Сирия.

19

Анонимен

преди 7 години

Флирта на руснаците с кюрдите продължава десетки години и много е чудно защо кюрдите продължават да им вярват.

18

Анонимен

преди 7 години

Тези кюрди се сприятеляват със всеки, който им даде оръжие да бият турците. По - добри бойци има само във филмите за рамбо. Само оръжие им дай и скоро турчетата ще завият от мъка... А руснаците май им писна да ги мотаят турчетата нещастни и изоставени...

17

Анонимен

преди 7 години

Тези кюрди, се продават на всеки който им плати, труженичките на магистралата са по достойни

16

Анонимен

преди 7 години

В крайна сметка има ли споразумение или не, аман от подобни статии

15

Анонимен

преди 7 години

Ще се разбере, ама ако следваме логиката на досегашните събития кюрдите ще са от страната на мушката на пушката.

14

Анонимен

преди 7 години

Ердоган няколко пъти го предупредиха какво ще стане ако спре турски поток и ядрената централа, той ги използва за да пчели време. Е, напечели се на време.

13

Анонимен

преди 7 години

По скоро приготвят пушки за аскера ;)

12

Анонимен

преди 7 години

ХихихохихххххххххВ казармата имаше един лаф ,че началника с едната ръка гали,а с другата х%й вади.Путин обясни на Ердо Иведик кой е началника:-))))

11

Социолог

преди 7 години

Едни кюрди срещу други кюрди (Пешмерге срещу ПКК ) на пултовете САЩ и СССР както в доброто старо време ....

10

Анонимен

преди 7 години

Часовник цъка вече за голямата мустаката уста :) Първо САЩ ги въоражиха сега и Русия !Скоро върху Турция,ще надвиснат тъмни облаци . Но хората там сами си го предизвикаха с избора на крайно фанатизиран политик. Винаги почва добре на приказки и свършва катастрофално на практика.Тик так тик так

9

Георги

преди 7 години

Хахаха, Ердоган дали най после ще проумее, че Русия няма вечни приятели, само вечни интереси (например към проливите).

8

Анонимен

преди 7 години

Кюрдите са наши братя по съдба. Да са жияи и здрави и успех в борбата!