43

М,да

преди 7 години

До о 49Екзактли, дето казват старите хора :) Как си личат хората, с които съм имал подобен (не много приятен) опит в миналото. И не само, че не трябва да се прощава, но трябва и да се връща. Гадината няма да разбере какви ги върши докато не му се върне подобаващо. А може да чакаш животът да го/я удари, което ще се случи със сигурност,но за това се изисква търпение. А какво търпение, когато всичко в тебе кипи. Впрочем, щом намериш подхорящия човек няма как да кръшкаш, аз поне така го разбирам.

42

Іо 49

преди 7 години

Ти напипваш същината на проблема.Хората се срещат и разделят, в това няма нищо чудно. Само така човек може да направи избор и да намери половинка, с която ще си подхождат.Нищо не пречи да има добро отношение към бившите си гаджета.Това не означава, че ще кръшка с тях. Просто добри отношения между възпитани хора, които не си желаят злото един на друг.Но ако някой/някоя от бившите ти те е изиграл(а), подлъгал(а), използвал(а) те е, залъгвайки те, че ти е приятел(ка), тогава не може да се прости

41

До 48 Ами тогава....

преди 7 години

върни му го тъпкано, хахахаха. Да си знае, че няма все да му се разминава. И не, не се "родея" със същия, просто и други имаме не много приятни спомени със същества от противоположния пол, дето уж са се писали "приятели" по някое време. Тука въобще не става въпрос за връзки, дето минават и заминават, а за приятелство- дума, която все още значи нещо, но не за всички хора, за съжаление. Иначе аз нямам проблем да поддържам добри отношения с бивши, но с някои просто не се получава заради завистта им

40

Анонимен

преди 7 години

До До 33 Още ли гоБлагодаря за вниманието!Навътре го взехте - явно по нещо се родеете с гореупоменатия.Няма как някой да ми стане ПО-безразличен в "любовно отношение", отколкото ми е бил.Последствията от изказванията му по мой адрес ми дават право не само да "му обръщам внимание" пред всички. Реагирам след като съм дала безкрайно много време да се осъзнае нагадилия. НАГАДИЛ, не просто направил малко гадно. Какво точно същество съм, касае само мен и близките ми.

39

До 33 Още ли го

преди 7 години

изживяваш.Дали пък ти не си била елементарното същество, което накрая е омръзнало до болка и са ти били шута безцеремонно и заслужено. И щом му обръщаш внимание пред всички значи въпросният "Сашко" още не ти е безразличен. Или просто си от ония обратното на остри същества, дето със действат със злоба по адрес на някого, който не е оправдал очакванията им, при това публично и демонстрирайки дребнавостта и злопаметността си.

38

Таню

преди 7 години

Постоянно срещам в БГ женици, дето нещо в тях тотално ме отвращава. С красота на елфи и излъчване на ***. К'во да им харесаш?!?

37

Не е рядкост

преди 7 години

Има хора, които посредством брака си решават други проблеми.Особено важен проблем допреди 27 години е жителството.Другите проблеми, решавани от много хора чрез брак са квартирният, или прехраната, или кариерното развитие.Все още има женички, научени от баба си, че най-важното е да се омъжи до 20-22 г. и да роди дете, не било толкова важно какъв ще е мъжът, стига да не е пияница и да не я пребива.Е, когато някой се жени по някоя от тези причини, нищо чудно да прави секс рядко, по задължение.

36

Анонимен

преди 7 години

Скоро след след напълняването, сексът става скучно и уморително упражнение, гарнирано с безкрайни мрънкания избиващи досадните женски комплекси. Може ли мъжа без секс с вас, определено може, дори ще е доволен. Може ли жената без секс, може, но това ще доведе до психически проблеми с които ще се наложи да се справяте. При всички случаи липсата на секс ще постави брака ви под въпрос. Така че без излишни украсявания, можем да говорим за секса, просто като задължителната психо-терапия на брака.

35

...

преди 7 години

Абе след 10 - 15 годинки брак колкото и да ти е хубава и красива жената, ми умръзва бре! Това е природен закон! Неможе секи ден да ядеш едно и също и да очакваш това да продължи докато смърта ви раздели! Е сигурно по света има и такива двойки дето това не е вярно и с времето секса е като при първите срещи, ама си мисля, че тия двойки се броят на пръстите на двете ръце!

34

Niki

преди 7 години

"2. Прави си експеримент или иска да ви провокира, защото сте го ядосала с нещо." - Това не е мъж а жена ...Мъж отказва секс по 2 причини.1) Грозна сте2) Той е мъртъв.

33

кака Кина

преди 7 години

До бай Спиро Море воеводо, от секс се отказвам, от мрънкане и дуднене не !По-ми е убаво моя да си го нахокам в поза "Ф", отколкото да *** оноди в поза "Г" !

32

Анонимен

преди 7 години

Аз не бих правил секс с жена която ми се звери.

31

бай Спиро

преди 7 години

Основните убийци на мъжкия мерак са мрънкането и дудненето !Освен това, ако жена се държи с мъжа си все едно му е сестра, скоро и той ще започне да се държи с жена си като със сестра !

30

Анонимен

преди 7 години

Като ибе още две, три с вас вече не му се прави секс. Отказва някои се разделят. Все пак секса е в основата на едни дълготрайни взаимоотношения. Липсата на секс е равносилно на раздяла. Някои си правят секс с други мъж/жена, но си остават с потенциалната партньорка, но не я "бръсне за слива".

29

Анонимен

преди 7 години

Ако е видял и другите жени! Разбрал, че има по готини дупари, жени. А и вие сте му омръзнала отдавна!!!

28

Анонимен

преди 7 години

поздрави на сашко, който се оказа толкова дълбоко безмозъчен и който ми показа нагледно, че НЯМА НАЧИН да поддържаш приятелски отношения с толкова прос* елементарник!с благодарност!

27

Анонимен

преди 7 години

Омръзнало му е да "вие", около една и съща "хралупа".

26

Анонимен

преди 7 години

Жалки опити за унифициране!Личен опит: От приятел търсех само разбиране и подкрепа в много труден момент - той е бил по-наясно от мен за причините, довели до проблема. "ПриятеляТ си помисли, че искам с*кс". И до сега не съм виждала по-жалка физиономия от неговата в "онзи" момент. Идиотичното : " ако искаш само да си легнем - ок, да не си помислиш нещо..." претакова всичката ми приятелска обич и желание да смятам това същество за приятел.После разправял, че съм искала да спя с него :)))

25

Ганю

преди 7 години

Веднъж отказах, защото след работа смърдях ужасно, не се бях къпал от предния ден, а и храста беше се разпролетил. На другия ден обаче се поправих...

24

Анонимен

преди 7 години

nikakv sex nemoe da se meri s kalsi4eskata evnia s obrisok u perdeto