28

АНОНИМЕН

преди 7 години

КАкви 5 лева това за награда ли е,от страхлив съдия,глобата е до 500лева,но това е НАШЕ МОМЧЕ и ние се подържаме.

27

Годзилчо

преди 7 години

Адвоката разбира ли че за неговата подзащитничка е по здравословно да е в затвора.На свобода може да и се случат разни неща,падат предмети,язовири прииждат,коли хвърчат.

26

анонимен

преди 7 години

каква е тази глоба от 5 лева,за хулиганско поведение в съдебна зала,като максималната е до 500лева.На следващото съдебно заседание ще бъде по нагъл.

25

nina

преди 7 години

Съмнява ме,че импотентните напъни на този адвокат да изкара садистката "ни лук яла,ни лук мирисала" се спонсорират от тъпата болница.Родителите имат пълното право след този *** да осъдят болницата,и както става ясно,бебето Никол не е единственото пребито бебе от Ковачева.Та явно Софиямед не желае нейната "образцова" служителка да бъде осъдена.Нищо чудно и да си я вземат обратно на работа...

24

до 25

преди 7 години

Ударите са били с такава сила, че бебето е било с мозъчен кръвоизлив и оток на мозъка и едвам са го спасили.Освен това, следствието е установило, че има записи как същата акушерка е малтретирала по подобен начин и други бебета, с цел да спрат да плачат. Те, обаче, са имали късмета да загубят съзнание веднага и не се е налагало из родката да ги блъска с часове.

23

до 13

преди 7 години

Ти що не роди на полето, като баба си?! Сигурно си някой от роднините на садистката. Това дете е било на три дни, когато акушерката в родилния дом се е опитвала да го накара да спре да плаче с удари по главата, душене и блъскане в стената. Това е станало в частна болница, където раждането струва три хиляди лева. В една бяла държава болницата вече щеше да е платила милиони на родителите за случилото се, а тая вече да гние в затвора.

22

nina

преди 7 години

Какви експерти,какви антрополози...ми с просто непрофесионално око се вижда прекрасно,че точно този звяр от снимката малтретира бебенцето!!Тази е за Сливенския,а адвоката си проси боя.И следващата глоба нека е 5 000 лв!

21

Бай Хой

преди 7 години

Сложете по-качествени камери и приключвайте с цирковете, че тоя адвокат съвсем ще остане без пари.

20

Американ

преди 7 години

5 лева? Както обикновено, наказанията в БГ на длъжностни лица са само за парлама.А после защо било Европа на две скорости..

19

Инж.

преди 7 години

Защото щетата (морална и материална) е вече нанесена.

18

Инж.

преди 7 години

Чакайте сега да попитам. На записите се вижда как жена малтретира новородени (повече от едно). Та въпроса ми е: ИМА ЛИ МАЛТРЕТИРАНО ДЕТЕ И КОЙ НАЙ-НАКРАЯ ЩЕ ХОДИ В ЗАТВОРА!!!

17

И

преди 7 години

G, и от кога пък тоя запис е някакво доказателство?

16

Развалена система

преди 7 години

Още едно даказателство колко е развалена съдебната система.Глоба 5лв? Наистина или се бъзикаш? Това сигурно е останало в закона от едно време когато 5лв беше много.Протакване на дела, глупави глоби и *** извинения... без коментар.Това дело ще го разглеждат поне още няколко години и ... без коментар

15

Гробаря

преди 7 години

Адвокатите са заинтересовани лица и са там да спечелят делото,не ги съдете, напротив уважавайте адвокат, който защитава интересите на клиента си, дори да е виновен! В Софийски градски съд няма глобен Експерт вещо лице, въпреки, че проблемите и корупцията в съдебната система е там. Не знам акушерката виновна ли е, но болниците масово нарушават разпоредбите, защото са търговци!

14

Не трийте, плющя

преди 7 години

Разориха човека

13

Анонимен

преди 7 години

Акушерките са секретарките измежду медицинските лица. Според тях вършат цялата работа, а всъщност са едни ходещи химикалки с формулярчета и термометри. Няма такова нещо като бърнаут, просто са зли по пророда и не им бърка в овчия мозък това, че с аоървия сблъсък на един нов живот със света. Аз съм раждала в Щерев но впечатленията на мои познати от софийските болници са същите.

12

Анонимен

преди 7 години

Този адвокат май и той има нужда от освидетелстване като доверителката си. Единственото което може да я спаси са процесуални нарушения каквито често се допускат, но на този явно не му стига акъла до там и иска отводи на всяко явяване.

11

Анонимен

преди 7 години

абе баба е родила на полето пет деца яки. Майка три. При мен две. Това бебе нямали родители та е, останало други да го гледат.Или е някакво "игра за печалба"

10

Бай

преди 7 години

Има нещо съмнително в това дело. Нищо и никаква жена от провинцията е заснета да извършва явно престъпление. Трябваше отдавна да е в затвора и случаят да е приключил, обаче нещата се мотат прекалено дълго и се вдига пушилка от медиите. Дали само адвокатът иска делото да се проточи?

9

A1

преди 7 години

Глобата е точно толкова, колкото струва цялата ни съдебна система със всичките им там съдии, прокурори и други клоуни.