65

озверял талибан

преди 6 години

Хей, загубеняци-женозащитници!!! Простотията на феминизма е безгранична. Ислямският свят няма да се промени, защото е с много по-съвършени закони. В така наречения "демократичен свят, царува ***, и супер извратенията. Свят в който жените имат повече права от мъжете е обречен и народът сам си е подписал смъртната присъда. Няма умна жена на света! Още не се е родила такава. За това всяка женска претенция за равенство с мъжете, трябва да е смъртно наказуема! Само така светът ще оцелее!

64

Джак изкормвача

преди 7 години

Какви простотии сте наръсили тека бе? Жената никога не е била човек, и никога няма да бъде. Мръсно, смърдящо, гнусно, нечисто, същество, което природата е създала само за продължението на човешкия род. Щом има наглостта да се сравнява с мъжа, ще я колят, или убиват с камъни. Това заслужават жените увлекли се по феминизма, болест заразила 1/4 от света. И при нас трябва стане скоро, ако искаме обществото ни да оцелее! Мъжете трябва да сложат жените където им е мястото, убивайки ги ако се наложи!

63

Анонимен

преди 7 години

Русофилите са страшна работа!Когато тяхната любима Раша е приятел с някой, било и най черния и злокобен режим, те твърдят, че всичко е ОК!Когато бяха на нокти с Турция, за тях Ердоган беше зъл диктатор. Когато обаче след няколко месеца се прегръщаше с Путин истерично крещяха, как Русия и Турция ще спасяват света от ***!Трагедия са това русофилите, казвам ви!

62

ЗИНЕДИН ЗИДАН ПАШША

преди 7 години

ТУКА В БИЛГЕРИЯ МНОГО ХОРА ПРАВЯТ СМЕШНА РЕКЛАМА НА ИРАН, КАТО НЯКАКВИ РУСИ АРИИЦИ БИЛЕ, БЕЛИ ХОРА, КВО БИЛО СИ ??ИСТИНАТА Е, ЧЕ ИРАН Е ГОЛЯМА СЕМИТСКА ДУПКА--ТА ТЯХНАТА АЗБУКА Е АРАБСКИЯ АБДЖАД..ТЕ НЯМАТ СВОЯ АЗБУКА, И ПИШАТ НА АРАБСКИ АБЖАД -- СЪЩО КАТО СЕМИТИТЕ-АРАБИ, ОТ ДЯСНО-НА-ЛЯВО !!ТУРСКИТЕ ПЛЕМЕНА СА ЗАВЛАДЕЛИ ИРАНСКОТО ПЛАТО ОЩЕ В НАЧАЛОТО НА 10 ВЕК--ПРЕЗ 935 ГОДИНА ! ХИЛЯДА ГОДИНИ ТУРСКИ ПЛЕМЕНА, ДЪРЖАВИ И ДИНАСТИИ СА ВЛАДЕЛИ ИРАНСКОТО ПЛАТО, И НИКОГА НЕ Е ИМАЛО ПЕРСИЯ - А РАЗЛИЧН

61

а

преди 7 години

мога само да кажа 14-15век.... пр.н.е:)))))

60

гастарбайтер

преди 7 години

До ...С исляма мир няма!Това са безмозъчни същества,типични комунисти,каквото им каже партийния секретар...опс,ходжата,това е!До като са слаби са любезни и готови за разговор!В момента в който се почувстват силни,всичко свършва!Или си на тяхното,или без теб!Работил съм и съм живял с ислямисти,знам какво говоря!

59

Анонимен

преди 7 години

Ало редакторите, да не сте сбъркали името на държавата?Нали за братската, демократична, човеколюбива и т.н. САУДИТСДКА АРАБИЯ говорите?Даже не ви прочетох поръчковата статия до края.Иран се променя, трудно бавно но необратимо (надявам се)А К'ВО СТАВА СЪС САУДИТСКА АРАБИЯ????!!!!!

58

...

преди 7 години

Няма ислямска страна, която да се е опитала да мине към светска общност, която след това да не е станала 20 пъти по-ислямизирана. Исляма не е съвместим с цивилизацията. Когато пред закона 50% от населението е само животно за разплод, няма как да има цивилизация. Нит можем да ги превъзпитаме, нито можем да ги интегрираме. Трябва да ги изолираме и да не ги пускаме да живеят тук. Да си живеят както искат в Азия, да ни оставят ние да си живеем както искаме и да има мир това искам.

57

king_for_a_day

преди 7 години

За Иран добре... Кажете за Саудитска Арабия :)

56

Анонимен

преди 7 години

Мда в Иран колко са зли, а в Саудитска арабия всичко е парфюм и рози за жените. Затова още ги убиват с камъни и ги бесят на улицата, ама нали са ни приятели и дават евтино петрол.... Баси жалката пропаганда

55

Кукуригу

преди 7 години

"в Иран жените имат повече права дори от жените в България"Йееее! :D

54

Румен

преди 7 години

Бях на много места в Иран. Написаното в публикацията са пълни глупости.

53

Стамат

преди 7 години

Никой не може да каже нищо на Иран!Но лайте си, не пречите на Иран...

52

До 79

преди 7 години

В Иран действа шириата ,смешни лъжецо.А Путин наскоро ,декриминизира домашното насилие ,над жени.Само тежката телесна повреда ,ще е подсъдима, даже и за бремените жени важи.

51

ко

преди 7 години

Българи възхваляват радикален ислямски Иран,където жените са убивани с камъни на площада пред очите на децата си,и мразаят християнска Европа,защото Иран е единския съюзник на ''християнска ''Русия.Тази държава никога няма да се оправи.

50

До иранозащитниците

преди 7 години

Знаем добрите неща за Иран. Но аятоласите съсипаха повечето от тях.Държава, в която религията има водеща роля, е недоразумение през 21-и век.Ако не стане светска държава, нищо съществено няма да постигне, каквито и факти да се изтъкват тук.

49

Анонимен

преди 7 години

Абе хора, пуснете си иранска телевизия ,и ще видите, че водят по-разкрепостен живот от нас, вижте им шоупрограмите, мацките, рекламите, а....Порното им да не е като немското?

48

Анонимен

преди 7 години

Абе хора, пуснете си иранска телевизия ,и ще видите, че водят по-разкрепостен живот от нас, вижте им шоупрограмите, мацките, рекламите, ако щете, защо вярвате на *** пропаганда, на DW, на калкулатор Василева !? Иран няма нищо общо с СА, само, че този факт на краваристан, изобщо не им оттърва.

47

Дядя Коля

преди 7 години

До Анонимен Да така е, но не сниман в Иран. Тринадесет год. обикалях из Иран и знам доста повече от почти всички пишещи тука.

46

До 59

преди 7 години

Ами давай, слагай салатката ракийката, че да не стане турчин :)))