86

От Възхитените!

преди 7 години

Какъв лидер! Какво величие и мъдрост! Какъв любящ баща на цялото човечество! Брилянтна справедливост и божествена строгост! Какво ще правим без великия!

85

Рашо

преди 7 години

Още една поговорка:Дай на простия власт и му гледай сеира.

84

Шакир М. Пашов

преди 7 години

"Аз знам, аз вярвам, че си права,когато съгрешиш дори."Христо Радевски "Към Партията"Ха, сетете се за коя партия става въпрос?Пък ,ако не се сетите, питайте Корнелия Нинова.

83

Анонимен

преди 7 години

Поредния властолюбец.

82

кл

преди 7 години

До БългаринБраво има още останали трезвомислещи хора

81

фгхфх

преди 7 години

До ЕРДОГАНАбре аванкооолу преди няколко месеца цереуто за малко да свитне Ердоганя и да стане като в Сирия,само благодарение на руснаците се оттърва резака.Явно са решили че е по добре да знаят кой им е врага за сега............А д-ва чиито граници са морета не мож я защити

80

сдфсдф

преди 7 години

Тук само цинични *** се изказват,всичките с ехидното си чувство за хумор да ходите при бат Ердоган,за българи не ставате.........

79

Ганьо

преди 7 години

"Обичам го, защото благодарение на него мога да ходя в университета със забрадка" ... Ердоган отмени забраната за носене на забрадки в държавните учреждения.------------------а ще го обича ли, когато нейните дъщери нямат възможност да ходят в университет, защото това ще е привилегия само на синовете?Все още помня, когато бяхме последна година на средното образование една съученичка от турски произход се омъжи и прекъсна ученето. Жалко, като оставаха само 3-4 месеца до завършването.

78

Историята помни

преди 7 години

И той като всички подобни безупречни които историята помни ...... Кастро, Сталин, Ким чен ун и др.

77

М, да ...

преди 7 години

Ако погледнем от друг ъгъл случващото се между Холандия, Германия и Турция, то Ердоган е еманация на бунта на гастербайтерите/онеправданите!

76

св.св.Маркс и Енгелс

преди 7 години

Освен Ердоган има и други които никога не грешат. Например Путин,венецуелския Мъдуро и другаря Ким от Сев. Корея...

75

Анонимен

преди 7 години

турците са безбожници вярваха в една издънка на Християнството мухаабед сега се кланят на издънка на Демокрацията Ърдоган.

74

някой си

преди 7 години

нищо добро не чака турците с тази агресивна политика и мераци за империи.

73

Анонимен

преди 7 години

До ЕРДОГАНКато стане като в ислиямска държава да продават жените ще си първия на границата. Да ама тогава не знам на коя ще те пуснат.

72

Тра-ла-ла

преди 7 години

Изпрати, Боже, просветление на съседите, да прозрат какво зло ги чака с ръководител като Ердоганя!Отвори духовните им очи за да проумеят истината!Дано референдумът на Ердоган се провали! Не давай, Господи, толкова власт в ръцете на един самозабравил се комплексар!Амин!

71

ЕРДОГАН

преди 7 години

СКОРО В ТУРЦИЯ , И ВРАЖЕСКИ КОМАР НЯМА ДА МОЖЕ ДА ЛЕТИ,ТУРЦИЯ Е ОБГРАДЕНА ОТ 4-РИ МОРЕТА,КЪМ БЪЛГАРИЯ -ОГРАДА, С ГЪРЦИЯ -РЕКА МАРИЦА, В МОМЕНТА СЕ СТРОИ БЕТОННА СТЕНА 4-РИ МЕТРА -911 КИЛОМЕТРА -НА ГРАНИЦАТА СЪС СИРИЯ И ИРАК, С ИРАН И АРМЕНИЯ СА ПЛАНИНИ 3000 МЕТРА Н.В.,АЗАРБЕЙДЖАН СА ПРИЯТЕЛИ, КЪМ ГРУЗИЯ - ОГРОМНИ ЯЗОВИРИ,РУСИЯ ДАВА -С-400, ЕРДОГАН ПРОИЗВЕЖДА ВЪОРАЖЕНИ ДРОНИ,ТЕРОРИЗМА СИ УМИРА,ТУРЦИТЕ С ДРОНИ ТИ ЗАСИЧАТ И ПРЪДНЯТА :)

70

ГооСхоо

преди 7 години

Най несигурения съюзник на Турция е Русия. Като му го вкарат на г-н Ердоган по руски, от европа по хубава няма да има. Няма страна която да вярва на Русия, освен управлявана от комунисти и наследници

69

Анонимен

преди 7 години

Има чудесна компилация от 2 поговорки, която точно онагледява турския случай - "Сговорна дружина .. кръв серре" . Скоро влизат във втората част!

68

Каракочев

преди 7 години

Ердоган е на път да задмине Ким Чен Ун по всички показатели.

67

ККК

преди 7 години

До ЕРДОГАНЦЯЛА ТУРЦИЯ СЕ ВЗРИВИ ОТ ВЪЗТОРГ ---------------------тепърва ще се взривява повече там :) ... досега имаше само бенгалски огън :)