23

Jirkata

преди 7 години

Всичко е с главата надолу! Трябва промяна! А от ГЕРБ нищо няма да получим...

22

Анонимен

преди 7 години

Ха-Ха - разликата от 0,5 процента между БСП и ГЕРБ била в рамките на социологическата грешка. Историята на изборния процес точно в България показва, че социологическата грешка е в рамките от 5 до 35 процента, което пък обяснява що за фирми са социологическите агенций.

21

Анонимен

преди 7 години

Тиквий, ти ли си? Ти си, познах те!

20

Анонимен

преди 7 години

След два мандата на кражби с приближени фирми и мизерията по селата, а и не само там, ГЕРБ са пътници, а някой от тях към прокуратурата.

19

До 24

преди 7 години

Ти не си от "колебаещите се", а си един гаден *** на бсп, а ГЕРБ НЯМА ДА ИЗГУБИ, бъди сигурен!

18

Анонимен

преди 7 години

Аз съм от колебаещите се и казвам, че ГЕРБ ще загуби и то катастрофално.

17

анонимен

преди 7 години

гласувайте,НЕ ПОДКРЕПЯМ НИКОГО,само тъка ще разберат мръсниците,че НЕ ГИ ИСКАМЕ.

16

Анонимен

преди 7 години

Само бсп има нужда от ***, а ние другите си ви мразиме безплатно!

15

До 20

преди 7 години

ОбъркАл си се нещо, ***(овете) тук са само на крадливата БСП! Ама понеже и ти работиш ***, та викаш и другите като теб :)

14

Анонимен

преди 7 години

Като гледам нивото на трола (или двата трола) на ГЕРБ пишещ тук, само едно нещо мога да кажа твърдо - няма да гласувам за ГЕРБ.

13

Анонимен

преди 7 години

Който и да спечели одирането на кожата на народа ще продължи с пълна пара.

12

Анонимен

преди 7 години

БСП ни наиграха здраво с БЕлене, 2 милиарда потънаха в партиините каси на партията-българоубийца.

11

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ! БСП значи клинична смърт за България! Няма да гласувам повече за БСП, защото не искам пак да скачам по площадите окървавен в смъртна битка срещу еничарите в лицето на жандармерията и полицията! Бих се с тях 2009, бих се с тях 2013! Комунист властта без кръв не дава!

10

Анонимен

преди 7 години

Другарката Нинова(г-жа Лъжа) е собственичка на 40% от акциите на Техноимпорт и Техноимпекс придобити от нея по време на управлението на Ив.Костов, който я беше назначил в надзорния съвет на тези две предприятия през 1999г. Корнелия и много други червени милионери откраднаха милионите си от бедния българския народ, който стана още по-беден. А оглупелите от бедност червени симпатизанти продължават да ходят на Бузлуджа и да гласуват за БСП. Нека са щастливи...Д.Благоев ако ги види от някъде ще

9

Анонимен

преди 7 години

Хора събудете се. Шайката Гроб ни поробиха и погубиха като нация.Тези крадци работят единствено за себе си и своите роднини.Това е една мутренска ниско интелигентна плевел.

8

Анонимен

преди 7 години

До ЦиганинБраво, народът губи защото толкова много партии се опитват да ни делят, Народът губи защото е забравил да се държи като един организъм ,а е позволил да бъде разчленяван на съставните му части и убеждан че търбухът му е по-важен от сърцето или ръцете или нещо друго. Превърнати сме сбор от части, които нямат нищо общо помежду си. Ние не сме цяло. Кара ме се едни с други и сме заради политчески амбиции, което ни убива. 30 години ни разделят...на мен ми е мъчно, защото не го заслужаваме

7

От герберите

преди 7 години

Ние сме безмозъщни крадливи гербери освен това сме много прости човешки създания също като нашия вожд Бойко Борисов тиквеника затова се разбираме и обичаме

6

Гошо тъпото

преди 7 години

Много ме кефи как самоопределящите се като "мислещи" отново смятат да гласуват за БСП. Щото ГЕРБ били лоши и не ги направили богати за 2 полумандата. А БСП забравихте ли, че управляваха 60 години бе, кроманьонци полуграмотни? Особено последните 20 бяха чудни! Всичко разцъфна! На българския народ не може да се помогне. Това е.

5

МИСЛИ

преди 7 години

ДА СЕ ИЗБЕРАТ САМИ

4

Анонимен

преди 7 години

Прогнозите били в рамките на статистическата грешка! Ама те нашите социолози напоследък доста разшириха понятието/границите на тази грешка. Май по-добре да не се упражняват, че се излагат!