85

Dublin

преди 7 години

До ЦиганинПариж има много двойки като бял-негърка Няма значение цвета ,а какво има под него , както и с главата , не какво има на главата ......i tuk gi ima takiva patki...,vzeme si niakakuv sheBek i posle se pocva...,boi s pricina ili bez po tupata i kratuna..., strah da posetiat durzavata mu/niakude v GGuZZa na geografiata/,ce prosto moze da i vzeme detenceto /slucaite sa MNOGO/...Uvazenieto-SAMO dokato ia nabara...Da ne kaza, ce ima i dosta slucai...odnesla ia vulnata v Dublinskia zaliv..

84

Анонимен

преди 7 години

Що за възвпитание е това да дадеш на детето си нещи което реално още не е твое.

83

-10

преди 7 години

Я, в този форум не можеш да напишеш даже думата "мр ъс ен" :-))))) Пълна деградация.

82

Анонимен

преди 7 години

До гошоКато дете е изпълнила главната роля в някакъв много популярен и награждаван немски филм за деца, така е започнала кариерата й. Понастоящем живее в САЩ, а бащата на детето й също е някаква знаменитост от шоу бизнеса.

81

-10

преди 7 години

O, "лум *** ни" било *** дума. Ще вземат да се обидят, ако ги нарекат така "коментаторите".

80

Анонимен

преди 7 години

Много интересно, ако бе полуизяден или изцяло изяден сладкишът, как щеше да се маркира на касата?И дали изобщо щяха да го обявят.

79

-10

преди 7 години

Жална майка България, като чета коментарите на *** отдолу.

78

Анонимен

преди 7 години

Сама си е избрала такъв живот, така си е възпитала чадото, защо се чуди, че нормалните хора се възмущават?

77

гошо

преди 7 години

Тази актриса в какви филми или други изкуства е участвала? Да не е нещо 18+, смесени двойки.

76

Българин от Германия

преди 7 години

Снощи в едно предаване пак една от Зелените се изказа, че "бъдещето е на Новите Европейци". Само че, аз не искам да ставам нов европеец. Достатъчно експерименти съм претърпял с т.н. Нов Съветски Човек, Нов Социалистически Гражданин и други подобни измишльотени. Според Зелените и Левите Новият Европеец не се идентифицира с родината си, с традициите, с езика, с етнографията си, а с Европа - без род и родина, както и да приема за Нови Европейци всички без ограничение от Африка и Близкия Изток.

75

до 90

преди 7 години

За съжаление след 1945 германците са индоктринирани да не ценят категориите НАЦИЯ и ИДЕНТИЧНОСТ. Германците са най-склонни от всички европейци да загубят суверенитет и националност и да бъдат претопени в някакъв НОВ ЕВРОПЕЕЦ. Жалко, но живея тук, следя активно политическото развитие. Особено ЗЕЛЕНИ и ЛЕВИ, но и вече възрастните от протестното движение 68 са без чувство за РОДИНА и НАЦИОНАЛНОСТ, напълно в унисон с Отворено Общество на Дж.Сорос. Надеждата ми е в Алтернатива за Германия.

74

Стар Бургазлия

преди 7 години

На мене майка ми щеше да ми зашливи 1-2 шамара навремето си през 60-те на миналия век за подобна постъпка. А сега толерантност без край.

73

Adolf Putin

преди 7 години

ГЕРМАНСКАТА РАСА, АКО НЕ ИЗГОНИ ВСИЧКИ НАВЛЕЦИ, ЩЕ СЕ ЗАТРИЕ..ГЕРМАНЦИТЕ И РУСИТЕ ХОРА СА В ОСНОВАТА НА ВСИЧКИ ВЕЛИКИ НЕЩА НА ПЛАНЕТАТА.ДАНО ДА ИЗГОНЯТ ВСИЧКИ АРАБИ, ТУРЦИ И ПАТЛАДАЖАНИ ОТ АФРИКА.НЕЗАБАВНО И С НАСИЛИЕ.РОССИЯ Е ЗА ТАКОВА РЕШЕНИЕ.

72

Анонимен

преди 7 години

До Отвъд думитеДа го плати?ДА ГО ПЛАТИ?!?Какъв брутален расист сте, другарю.

71

Уравнение

преди 7 години

Докато малцинствата имат само права,а мнозинството само отговорности и задължения, упадъкът е неизбежен

70

Отвъд думите

преди 7 години

На това дете едва ли му е за първи път да посяга така и да яде...очевидно е научено така. Остава да виси въпроса, дали наистина щеше да го плати ?!

69

Ам ам

преди 7 години

То и мъжа и я е забърсал от някой рафт в ГДР, та какво остава за тъмнокожото му дете да се храни от щандовете, то си му е ген...

68

Расова сегрегация

преди 7 години

Добре де, защо моето бяло източноевропейско дете не яде направо от щанда, а западноевропейско чернокожо може, при това не трябва и да се възмущаваме...?

67

Адмирации

преди 7 години

Докато четях "покъртителната" новина и си представик как тъмнокожото дете посяга от рафта и започва да яде, на мен също ми кипна...тази защо не се замисли дали си е възпитала детето ? Адмирирам нацистката :) Това че детето е чернокожо, означава ли че от малко трябва да се учи какви са му правата, без задълженията и отговорностите ?

66

Анонимен

преди 7 години

Га са лупа с тиганя ни рива, ся реве! Ай сиктир ...