113

hdfhndf

преди 7 години

До Анонимена,а точно .Ама те Израел са най-скапаните *** в света,мазнят се на едни бият се с други и все са си *** ама на всичко и всички ще си им дойде времето рано или късно и да *** Америка и Трумп и Обама за тяхната жарщина от 2008-2017...

112

xdfhndf

преди 7 години

До Анонименвсички старни около израел искат да се елиминира тази държава защото израел взе половината палестинска държава и ядоса около 1,5милярда мюсюлмани :Д

111

Анонимен

преди 7 години

:) Руснаците както никога досега са реагирали, та не знам дали това е само лаене от страна на Израел.Руското ПВО дето обхваща и Израел вече не знам дали ще им е лъжица по устата на евреите...Иама и окупирани територии да връщат. Сигурно сега ще разръчкат кукловодите на краварника да реагират някак си.

110

Анонимен

преди 7 години

13 11 преди 10 часаДо Анонимен 121А на мене са ми много смешни русофилите. Значи когато трябва да се плюе по Европа, арабите са най гадните и Меркел е виновна че нахлуват в Европа. Евреите пьрво да вьведат ред в собствената си кочи.нка дето ги трепят всеки ден и после да се месят в други места защото като им погледнеш живота в дьржавата оставаш с впечетление за по добро а УЖ са евреи !

109

AF

преди 7 години

God Bless Israel

108

Joko

преди 7 години

Еврейт не са лазали не са одрънкали Сирия барабар с президнета и президеншата...

107

Анонимен

преди 7 години

Тези не може да ги разбере човек,уж сирийци и руснаци са заедно,евреи пък управляват Русия и в Израел е пълно с руснаци,а се бият помежду си.Неможе да им се хванат идеите и защо се бият.

106

Анонимен

преди 7 години

AMI OPITAITE DA POGLEDAME SEIRA VI)))))))))

105

АЗ76

преди 7 години

До Атластребвало е още по-бавно и по разтегнато да им напишеш,понеже са умствено изостанали. :)

104

Анонимен

преди 7 години

До КолиоМене пък Израел ме кефи. От 70 години са трън в гзъ на арабите. Арабите кво ли не пробваха, а израелците си ги бият като тупани.

103

Колио

преди 7 години

Че арабите не са стока е ясно но Сирия е светска държава и на Израел не им е работа да бомбардират на чужда територия.Опитват се да повторят грешката на Сърбите през балканската и на камерите в Виетнам а извода е не нападайте дьлго воювала армия че ще ядеш дебелия.

102

Анонимен

преди 7 години

На Сирия, а и на останалите араби, още им държи от шестдневната война. Израел като скръцне със зъби и тия се посират

101

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 121А на мене са ми много смешни русофилите. Значи когато трябва да се плюе по Европа, арабите са най гадните и Меркел е виновна че нахлуват в Европа. Обаче когато Израел се заканва да шамароса сирийците, тия араби вече са добрите араби щото са съюзници с Русия. Обаче същите тия сирийци дойдат ли в Европа стават терористи. Израелците ги шамаросват от години, ноооо израелците са лоши. Последно арабите от добрите или от лошите са ?? или зависи от това дали са с Путин

100

Анонимен

преди 7 години

Много са ми смешни русофобите, дето не се погледнат на какво диридже им е държавата, подкрепяна вече 30 години от евроатлантизма. По зле сте от Куба, приятели, а там има ембарго от 60 години. Русия била зле... За 8 години бойко удвои външния дълг и стопи всички резерви, а руснаците за периода на ембаргото си увеличиха златните запаси с 12%, намалиха си външния дълг с към 20%, развиха си селското стопанство и азиатските пазари

99

Американ

преди 7 години

До Един българин ( 103 )По броя минуси които си получил се вижда, че половината българи са ***..

98

Анонимен

преди 7 години

Господата с шапките трябва да бьдат поставени на място не може така да си правят в Сирия сьюзна страна на Русия да правят каквото си искат това е намек следващия пьт ше падат самолетчета много

97

Ноа

преди 7 години

Арабите винаги са яли бой от Израел. Няма държави , няма групировки! Това е положението!

96

Анонимен

преди 7 години

Едно е да заплашиш друго е да го направиш. Не знам как се унищожава С-300 и С-400 на руснаците под тяхно управление до сега не сьм чувал,някой може ли да ми обясни моля ???

95

Анонимен

преди 7 години

Държавата Израел е била толкова всичките си съседи, че ако се заканват да направят нещо, значи ако се наложи ще го направят.

94

(-_-)

преди 7 години

Израел много да не се опъва, че чичо Сам доста намали подкрепата, а като се отгледат наоколо - само приятели :) освен това са на половин бомба живот.