194

бррр

преди 7 години

Колкото и да не си падам по характера на Бойко, само като чуя за Краднинова и получавам обриви. Ако не дай-боже след 26 остане по новините си вземам бохчичката и си отивам.

193

Ами Буе

преди 7 години

До писача под 249Ами какво да кажем за първия милиардер в Българияродом от Банкя и цялата негова корумпирана партийна кохорта крала с пълни шепи от еврофондовете през последнитегодини, строили лошокачествени магистрали за милиардии футболни стадиони за милиони в селища с по 500 души . . .

192

FU OF

преди 7 години

СТИГА ИНТРИГИ....СТИГА КОМПРОМАТИ.....АМАН ОТ ГЛУПОСТИ....СЕДНЕТЕ И СЕ РАЗБЕРЕТЕ КАТО МЪЖЕ.....КАТО МЪЖЕ....РАЗБРАХТЕ ЛИ.....ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ СЕГА ВАЗИ ГЛЕДА....НА НАРОДА МУ ДОЙДЕ ДО ГУША...ЧЕ И ОТГОРЕ...

191

Анонимен

преди 7 години

Пребоядисалите те се бивши комунисти ограбиха и рсзпродадоха държавата за левче (БГА) и тлъсти комисионни. Други пребоядисани ползваха рекет и шантаж и кражби и натрупаха състояние.

190

Анонимен

преди 7 години

Докато няма БКП в затвора, няма осъдени ***, няма бити, убити, няма кръв (нали това искат те), така ще е. Народецът гласува за БКП. Чакайте пенсии и заплати.

189

Анонимен

преди 7 години

Отдавна вече е капитализЪм и развяването на скелета на социализЪма е не само несериозно, но и бих казал смехотворно. Тази мантра умря. Сега питам, онези които защитават баце и управлението му добре ли живеем? Само не ми излизайте с номера,че сега е свобода и може да се пътува и работи свободно, защото това не е негов успех.

188

Анонимен

преди 7 години

До дядо Йоцо виждаАбсолютно същото важи и за избирателите на ГЕРБ

187

Анонимен

преди 7 години

Сетих се да ви попитам, знае ли някой кога вдянков и биби ще върнат онези два милиарда дето ги взеха на заем от здравната каса?

186

Анонимен

преди 7 години

Баце е повишил хонорарите. Много ме кефят гербавите трочета как точат паричките му.

185

Сеирджия

преди 7 години

До Анонимен 235ДОСТ е сбирщина от продажни меkерета на щурия Ердоган.

184

Анонимен

преди 7 години

Истината се крие в наличието на капацитет, нужен за днешното време. Нинова дава впечатление,че има експерти,като откровено и силно заблуждава хората с измислен екип без експертиза и опит.И ще прави опити да търси от други партии. А сега -един лъжовен етин ПР, кухи фрази за неграмотници...Доста обидно поведение към българите...

183

Бай Чичо

преди 7 години

Вземете се разберете , защото 1396 Баязид Илдъръм е на власт а сега пак е Илдъръм !?

182

Анонимен

преди 7 години

ДОСТ е единствената демократична, проатлантическа партия в страната. Абсолютно всички други доказаха, че са троянски коне на Русия и за представители на модела КОЙ. Вече близо 30 години тези руски храненици работят за обезлюдяването на България и подаряването й на Русия. Турци, българи, ******, *** и всички други български граждани : Гласувайте за ДОСТ ако искате България да я има на картата на света.

181

Бай Ристо

преди 7 години

Дали ще спечелят герп или бешепе няма значение, еднакво големи некадърници са и в двете партии.

180

1

преди 7 години

Нито един политик не казва, че ще се бори за намаляването на властта на държавата върху гражданите и за изграждане на закони които ще позволят на частните предприемачи да излязат на пазара сами. Всички обещават, че ТЕ ще направят чудеса.Господа политици, ние НЯМАМЕ НУЖДА вие да ни помагате. Искаме да не ни пречите.Дайте ни закони които ни гарантират свободен пазар и ще видите колко бързо ще се оправм сами.

179

Съсел

преди 7 години

Другарката Нинова не лъже , тя се гаври с вас.

178

Какво лошо има

преди 7 години

в това, че е договорено мигрантският натиск да бъде 0% ???Преди няколко часа написах нещо за един друг мигрантски юруш, който сме претърпели в недалечното минало, благодарение на тогавашния вожд на партията на другарката Нинова. Сега търпим последствията.Но този коментар са го изтрили.

177

Анонимен

преди 7 години

То е ясно,че БСП ще вземе най-много гласове,ако успеят да привличат патриотите и да съставят с тях правителство и ако са им достатъчно гласовете,други не им трябват.

176

обективен

преди 7 години

Всички герберунгели са все дърти комунисти , а вожда им още стиска партийната книжка и пази заветите на господаря си др.Живков. Реално избора е между набързо пребоядисани комунисти и наследници на стари комунистически родове.Жалка история.

175

ЧОЧО

преди 7 години

ДО 220 : ВЯРНО ЛИ Е ,ЧЕ НА БОРИСОВ ПРЯКОРА МУ Е БЕЗХАБЕРНИК ? ОСВЕН ПРАЗНА ТИКВА.ОСВЕН ЛЪЖЕ ГЕНЕРАЛ. ОСВЕН ...... .