26

хаха

преди 7 години

В Руския кeнеф за сравнение над 40 000 души умират годишно от пиене на препарати, съдържящи алкохол. И платените рyски кyчки тръгнали да се смеят на европейските ценности.

25

Анонимен

преди 7 години

Ако питате Франсоа Оланд обаче той ще потвърди че Франция се радва на изключителна стабилност вследствие стриктното придържане към евроатлантическите ценности и принципи.

24

анонимен

преди 7 години

До Пошла Пикла С коментари като твоя се пропуква толерантността, която и без друго е много крехка. Антибежанска пропаганда има в България и такива като теб участват в нея.

23

Анонимен

преди 7 години

Браво на Европейските власти. До сега всички терористи ги разстреляха на място. Показват,че няма да има милост пред тероризма!

22

Анонимен

преди 7 години

Франсета да не се разхождат безцелно, но като видят аллахакбаровец да си отстрелват веднага! Те се отличават с едни "хубави" бради, с един фанатичен блясък в очите, с жените им като пингвини. Понякога с четири, щото Аллах толкова разрешава. Когото и да фраснат няма да е грешка. Знаем, не всички муслита са терористи, но всички терористи са муслита. Да си ги отстрелват и да знаят, помагат на прогреса.

21

Един от Северозапада

преди 7 години

До МАС На бой кантар няма. И много зависи, защо се биеш, защо слагаш главата в торбата. Плащат ли ти, както на нашите *** в Афганистан, или се биеш за дома и семейството си.Прлимер от преди 100 години-Нашата кавалерия помита казаците , но в Добруджа.По-скоро-Французите са бити от виетнамци, в Диен Биен Фу.Спомени това име пред французин, и виж реакцията на човек, от тази велика нация.Американците-Корея и Виетнам.важното е, кой за какво се бие, за пари или за друго.

20

трол

преди 7 години

Защо в Русия която е най големия враг на Ислямска Държава няма атентати,а Запада който подържал Ислямска Държава постоянно има атентати за което отговорност поема Ислямска Държава.

19

Жалко

преди 7 години

Ангела Меркел остана с един гост по-малко! Жалко.... Но нищо! На негово място тя още 20 ще покани!

18

Пошла пикла

преди 7 години

Изстрадали от войната, добри хора - мохамедани! Как да не ги приеме човек в къщата си?! Доктори, адвокати, лунни инженери! Да се чуди човек, що за лоши хора живеят в Елин Пелин и Белене, за да не искат таз' миролюбива, кротка маса бежанци да ги облагороди, да им построи (съвсем безплатно!) джамии и да се погрижи за дефлорацията на синовете и дъщерите им от най-ранна детска възраст!?!

17

Ани Салич Нова Тв

преди 7 години

Нападателят крещял с пълно гърло "Бог е велик" на... арабски!

16

Анонимен

преди 7 години

По брояч 45 коментара, А реални в сайта само 18 коментара. В тази сложна сметка се пита човек, ТУКА ИМА (ЛИ) ЦЕНЗОРА

15

Анонимен

преди 7 години

Ааа не е възможно, той е клет бежанец, който бяга от война и трябва да го подслоним...

14

aa

преди 7 години

Това е добър репортаж, напомня ми за 4-те лъва (4 lions), явно нещо такова е станало.

13

Анонимен

преди 7 години

вече и любители терористи се навъдиха,професионалистите свършиха иде ред на аматьорите

12

Анонимен

преди 7 години

Дори да е бял,хетеросексуален,християнин истински французин винаги трябва да се казва какъв е произходът,религията и етносът на престъпниците.Това е много важно.Докато ни убеждават,че ентосът,религията,националноста на хората няма значение и всички сме равни проблемите няма да се решат.Колкото и да се прикрива истината,фактите са категорични,че ***,арабите,авганистанците,мюсюлманите извършват сто пъти повече престъпления от белите и християните.

11

ГАДОРЯН

преди 7 години

Човекът е бил в депресия и психоаналитикът му е препоръчал стрелба по движещи се мишени като терапия. А тия *** военни да го лишат от прсвото му на лечение. Срамота

10

Анонимен

преди 7 години

Последен опит . политкоректен -ха-ха Кой ли е човечецът и какво ли го е сполетяло, та искал да отнеме автомата и да стреля.Мда, мисля че е получил амок , тази много модерна напоследък болест на едни мили хора

9

МАС

преди 7 години

Май не знаеш какво е армейски Спецназ към ГРУ. Какво намесваш нашите от СОБТ които са си полицейски. Хората си имат ОМОН, СОБР. Имат си и Алфа, Вимпел и прочее. Тия към ГРУ са най подготвените и най добрите. Знаеш ли какво щеше да се случи със селянчетата от Коиловци ако се бяха натъкнали на такива.

8

ГАДОРЯН

преди 7 години

Е да ама фхренската е най популярна. Ах тая гилотина ;)))

7

risk assessor.

преди 7 години

Инцидентът май е станал на изхода на турските авиолинии.Сигурно е бил някой гюленист.