8

академик

преди 7 години

Изпокриха се страхливците като стана напечено. Единствено глупавият шеф на зъбарския съюз Миланов застана да Павлов и се самоуби ритуално. Защо толкова късно - защото го прикриваха ВСИЧКИ - Москов, Златица Петрова /мед одит/, Николай Петров /вма/, нац. конс по анестезиология. Написаха глупави заключения, като за депутат. Надявам се за са се намерили честни лекари, които да са нарекли нещата с истинските им имена.

7

Анонимен

преди 7 години

TOZI DA SE PUSNE V SELSKI NUJNIK S GLAVATA NADOLE.....

6

Мария

преди 7 години

Забелязва се странна незаинтересованост по този случай. Сякаш любезните форумци са си вързали гащите с перфектния лечител. Ако този случай не се изясни до край, всеки от нас рискува да падне жертва на престъпното лекарско безхаберие.

5

Анонимен

преди 7 години

Тоя човек прогресивно се уголемява.

4

Анонимен

преди 7 години

Ами прокурорът да попита защо толкова време нито една институция не се е заинтересувала от тази смърт? И дали това не е опит за прикриването й?

3

калоян

преди 7 години

Каквото и да ги наречеш, този сайт ще го изтрие! Само едно се моля - да стане някакво чудо и този.....да получи наказание според извършеното от него престъпление. Мир на душата на милото дете, невинна жертва на престъпна алчност!

2

Деси

преди 7 години

Доктор СМЪРТ решил да стане депутат и с чиста съвест се кандидатирал. Смятал е, че като се мушне в топлата бърлога следите му ще изчезнат. И този *** ще кове закони и ще решава съдбата ни? Лика прилика с шефа си - доктор Менгеле. КРаставите магарета се привличат и поддържат, пфууу, не ви е срам!!!

1

:)))))))))))))))

преди 7 години

NADNORMENO TEGLO E PRIZNAK ZA NERABOTOSPOSOBNOST ! OPITAITE DIETATA NA ATNINS ILI DIETATA NA DUKAN, MOJE I DA SE KONSULTIRATE S LIDIA KOVA4EVA !