8

Анонимен

преди 7 години

Пълната незаинтересованост от прокуратурата и политическите сили ясно показва тяхното отношение по въпроса с корупцията. Докато ние, народа се джафкаме с некви дребни теми от рода кой искал дебат и кой не и кой от двамата е по крадлив, те - политиците ще си правят квото си искат и ще са недосегаеми за закона. Да чухте от Нинова или Борисов нещо по темата? Няма и да чуете. Радев се опита за каже нещо, но от БСП веднага му свиха сърмите. Няма как хора които са за затвора да се борят с корупцията.

7

Мечти

преди 7 години

Ехх кога ще ги стигнем ние Румънците ...Отговора: никога, те поне правят нещо по въпроса докато ние пак затъваме всяка година все по надълбоко. Само забележете как всички политици са се ушишкали, това е направо очевадно. Много се краде но и много се яде! А сега се обърнете и забележете една пенсионерка пред припадане от глад, щото с пенсия 130лв не става.И всички си живеят щастливо- кой крал крал, кой ял ял.Добре дошли в България!

6

Възмутен

преди 7 години

Подкрепям напълно Наблюдател /коментар 6/. На братя Галеви не могат да им вземат имуществото, защото няма как да им се връчи призовка, но ако аз не си плащам кредита ще ми запорират и продадат всичко, че и без мое знание. При нас политиците пазят своите кръгове, бизнеси и влияние.

5

Наблюдател

преди 7 години

Проблема при събиране на доказателствата не е там, а тук! Изобщо проблем и то много голям е българската правосъдна с-***! Тя до такава степен е проблем че направа е вредна, защото реално е застанала на страната на престъпността!!

4

Анонимен

преди 7 години

Така де, ще си разваляте рахатя. Не я слушайте кви ги дрънка тая, че ако почнете като нея, ше требе един-друг да се съдите

3

Анонимен

преди 7 години

Ех тез английски специялисти беееее, знаят не знаят значението на дадена дума и масово я използват да се правят на хентелегентни.... балканска *** (vs aka versus може и да означава "срещу", но не и в смисъла горе)

2

Темида

преди 7 години

"Прокурорите" бойкотира ли срещата......Защо ли не съм изненадан.....ДАНО изчезнем като нация до 20-30 години......просто сме си *** които си траят..няма нужда от нас!

1

Анонимен

преди 7 години

Нашите са над тея работи, какво да правят на тая среща :D