6

Циник

преди 7 години

Пука и на Бокова....с тази пенсийка ще се смее на българските балъ*ци...и като другарката Поптодорова ще се уреди някъде на завет!Ще си пие ичкията на Шанзелизе, и ще ви гледа сеира как се гърчите! ЮНЕСКО...ООН...ЕС...тези световноизвестни съкращения означават, че никога няма да и се наложи "потна да пие вода"!

5

евреи

преди 7 години

Евреите управляват България от 1944 г. насам. Циг АНЪТ Живков казва "Мен ме свалиха няколко евреи". Ето ги пък тези сега евреите - Бокова, Кристалина, Поптодорова, Софиянски, Васил Божков, Шулева, братя Велчеви, Герджиков (копие на Нетаняху), Цветелина Бориславова, Дянков, Луканов и още много други в управлението. Не ги гледайте, че са с български имена. Те имат друг Бог. Българи тук не са управлявали от 1944 г. Тези ще ни унищожати и са близо до нашия край.

4

Анонимен

преди 7 години

"Арабските страни обаче смятат, че е техен ред да оглавят организацията."---Арабските страни да не смятат така, защото едни от тях са в Азия, други - в Африка.Т.е. азиатци и африканци, които вече са ръководили ЮНЕСКО. По тяхната логика сега е ред на австралийците.

3

Юне$$ко спи-BG спи

преди 7 години

Юнеско спи,рушат се тук старини,Бокова спи,не знае нали ??

2

Анонимен

преди 7 години

Ще се подложат на унизителен разпит за да ги проверят дали за пари, постове и власт сa готови на всичко, като едни евроатлантици. Ама да дарим пари за история, архитектура, паметници хич ни няма, ето защо изгониха Бокова и Калинкова, сега ще изгонят и тия.Като вземем големите директорски заплати и рушвети ще си купим 5 чанти със ядене и ще плюскаме като прасета цяла нощ.

1

Анонимен

преди 7 години

Много бе, сигурно дават добри кинти!