23

Анонимен

преди 7 години

Интересна стратегия от центъръ за градска мобилност

22

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 20мини ти по алеята, да усетиш жегата

21

Анонимен

преди 7 години

Ох, ох, тоя дебат описва България перфектно- Хора, които паркират НЕЗАКОННО, реват, че някой им НАРУШИЛ ПРАВАТА, подпалвайки частната им собственост. :D :D :D Ако сам не спазваш законите- що по дяволите би очаквал някой да ги спазва за теб...

20

4epa

преди 7 години

NE PARKIRA6 V PLATENIA PARKING I GORI6 KATO FAKLA !!!!!! ZA6TO NE SA ZAPALENI KOLI PREZ NO6TA !!!!!! UBEDEN SA 4E TOVA SA HORA KOITO PABOTIAT NA BLIZKO !!!! A MOJE PREDI DA SA PLZVALI PARKINGA !!!!! TAKA SE ZAKRIVAT NE PLATENI PARKINGA !!!!! VSI4KO E IASNO KATO BIAL DEN!!! NA KOI E PARKINGA !!!!!! TOI E PORA4ITELIA !!! KOI,KOI,KOI!!!!

19

гадняр

преди 7 години

До АнонименЗащото там институциите работят и наказват ефективно който не спазва закона. Не се налага сам да се оправяш. В България най нагло пиклата те засича и ти показва среден пръст. И нищо....И полицаите трябвало най-учтиво и обстойно да те уведомяват къде ще засичат скороста ти???!!!

18

дд

преди 7 години

До 22. Виж какво процента на пожарите от празни бирени бутилки е много голям. Вероятността да пламне пожар от цигара е минималне (тя тлее не гори). Празната бутилка действа като лупа, особено дъното.

17

Ира

преди 7 години

До АнонименПомислил ли е подпалвача, че в колата е могло да има дете? Могло е да има възрастен,или животно. Престъпници, изпълзяли от пещерата.

16

Анонимен

преди 7 години

Всичко е ясно!Навремето баш пожарникаря на държавата каза,че пожарите горе в планините били предизвикани от празни бирени бутилки,които "фокусирали" слънчевите лъчи върху изсъхналата трева и я запалвали!Явно и покрай НДК е имало празни бутилки около колите и лъчите от надвечерното слънце са ги запалили!

15

Анонимен

преди 7 години

И един колоездач на тротоара, вместо на велоалеята.

14

Тролката

преди 7 години

До Nadia Nikolova 85Той много неща казва, после ги отменя, после това, после онова....

13

Тролката

преди 7 години

До АнонименЩото ги глобяват, затова не се налага да ги палят/драскат/т.н.

12

Тролката

преди 7 години

По-добре да изгарят коли, отколкото хора!

11

До anon

преди 7 години

Даваш ли си сметка какво ще му се случи на този който пали или пръска със спрей? Да палят ли, добре, много си смел. Хайде, опитай и ти да палиш. И се моли да не те набарат.

10

Реалист

преди 7 години

До ПепоТака като гледам снимките и разни репортажи по случая, общата стойност на колите е има-няма 10,000лв. Кошници от миналия век, кви мутри... И всичките коли са на бачкатори в заведенията около НДК

9

anon

преди 7 години

една седмица да ги палят неправилно паркиралите и в столицата всичките проблеми с неправилно паркиралите ще изчезнат. една седмица... а може и като бонус част от селяните да си отидат по родните места.

8

Анонимен

преди 7 години

Първо лепенки, после надписи със спрей, сега да видим огънят дали ще ги спре?

7

Пепо

преди 7 години

Колите били паркирани на пътното платно??? Явно са на поредните "безсмъртни" мутри. Малко им е...

6

Тъпа работа

преди 7 години

Абе хора, престъпността е навсякъде по света. Какво сте се захванали да си чешете езиците с ГЕРБ и БСП. Който и да дойде на власт, това няма да се промени. Майко...

5

Бико

преди 7 години

До АнонименТи си крайно *** ***...честно...ако бях на тебе щях да скоча през терасата...

4

Анонимен

преди 7 години

Така е при БСП!!