8

pepe

преди 7 години

Точно тая по телевизията с трите лева като и видях вградената кухня и индукционната печка и духалката АДАкс. Най не ми е жал за такива, дал си хиляди за готварска печка, за която 80% от хората не смеят да си помисля. Обзавеждането (което показаха по ТВ) е за десетки хиляди...и изведнъж и се досвидяли 120лв за сметка за парно на младсотката се.лянка. Българите сме царе на това, да караме коли за 100 бона с газово, да имаме Айфони за 1к. лв и в същото време да ревем за сметките си.

7

Анонимен

преди 7 години

Тодоре, добър пример си гледал оп ТВ, но извода е грешен. Ако жената има потребление за месеца 0,00 ,а прогнозна 1,00 лв. на ден , горката софиянка ще е на печалба от ТОПЛОФИКАЦИЯ 3 лв. Тези милиони няма да плащат потребителите, а са използвали енергия по уредите си .

6

Анонимен

преди 7 години

Ако, софиянецо, по топломер си изразходвал за 100 лв., а платиш 99 , значи левчето ти е бонус ! Все е малко за вас !

5

Анонимен

преди 7 години

След като Топлофикация е държавна , кой ще плати загубата? . Загубата ще се плати и от тия, които нямат парно. КАТО ИМ СЕ ВДИГНЕ ЦЕНАТА НА ТОКА

4

ЦОНЬО

преди 7 години

най-големите измамници

3

Тодор

преди 7 години

Така. Буквално преди десет мин. гледах по телевизията една от засегнатите клиентки и какво мислите й е обезщетението - 3 лв. за три дни. Тоест, на какви мисли ни навежда това - че парното на ден е по 3 лева., тоест месечните сметки трябва да са по 30 лв. И сега ми къжете какво да правим след поредното унижение от страна на топлоофикация????

2

Анонимен

преди 7 години

След като топлофикация е на загува, кой ще плати обезщетенията!

1

Анонимен

преди 7 години

Пълна лъжа!