29

БЪЛГАРИН

преди 7 години

НАВЕДЕНА НЕВЯСТА ВСЕКИ Я ХВАЛИ РАДЕВ ДА ПОИСКА ПО--СКОРО ПРЕГЛЕД НА ДОГОВОРИТЕ С ЕС И НАТО ---ТАКА Е ОБЕЩАЛ ----ЯСНО СЕ ВИЖДА КАКВИ СА ТЕ ---КОЛОНИАЛНИ И ПРОТИВОДЪРЖАВНОНАРОДНИ

28

Анонимен

преди 7 години

омръзна ни от слагачи и близачи на натовски напудрени военни капацитети

27

Bai Ganjo

преди 7 години

До Анонимен Tam kadeto Ruski botusch E stapil - Ima Okupazija! Ne iskam Balgaria da bade ruska gubernija!

26

Анонимен

преди 7 години

Чeрна гора, Хърватия и Словакия ще се обединят, насам ще се обединят Сърбия,Гърция и Македония и Румъния може би а ние по средата сме лоялен партньор странно или пак искате да сме на губещата страна.

25

Анонимен

преди 7 години

Там където е стъпил вмирисания американски ботуш винаги нещо става. Краварите готвят нова балканска война най-вероятно и усърдно ни тренират за пушечно месо .

24

Анонимен

преди 7 години

Тия какво търсят тука нямат ли си там океан, а Зеления чорап ще се скъса от теманета аре стига с тия поклони по-бързо да си ходят и повече да не идват тук.

23

на чия страна?

преди 7 години

Ако нашите натовски партньори Турция и Холандия се сбият, на чия страна ще е България? Или както каже началничката баба Ангела? На четни дни на страната на Турция, на нечетни дни, на страната на Холандия?

22

бългериа фърст

преди 7 години

За какво са ни самолети? Като имаме надеждни партньори в НАТО? Ако турците ни нападнат, холандците ще ни защитават. Ако холандците ни нападнат, турците ще ни защитават. Въпроси има ли?

21

Искаме мир!

преди 7 години

Не искаме НАТО! Искаме мир!

20

да

преди 7 години

България е в най - мощтната и велика военна организация в света - Н А Т О !!!! ТОВА Е ГОЛЯМ УСПЕХ И ЧЕСТ ЗА БЪЛГАРИЯ

19

Анонимен

преди 7 години

НАТО хвали България: Лоялен партньор с принос...... НАТО харчи, България плаща и не пита! Отлична изтривалка - и *** си бършем с нея и за всякакви други нужди е подходяща - мека, топла, правим с нея каквото си поискаме.Това си мислят, обаче от кумова срама споменават говеждата ни лоялност само.

18

168

преди 7 години

До 21 Такива като тебе трябв незабавно да се изгонят от България, за предателство !!!!! Може да избираш в Русия, или техните приятели и събратя Турция !!!!

17

Анонимен

преди 7 години

И преди и сега сме си с.............член.........в........

16

Анонимен

преди 7 години

Вашингтон и Турция са наши съюзници, с тяхна помощ сдържаме *** да не праи бели.

15

Анонимен

преди 7 години

нато е терористична организация и няма работа в българия.ВЪН НАТО

14

Анонимен

преди 7 години

"България е член на ЕС и НАТО. Въпросът е приключен!"Едно време и комунистите така викаха за Варшавския договор, така че го давай по-спокойно. Скоро ще рухне и американския балон... по-добре обаче да не сте в България тогава, с0росоидчета нЬедни, защото възмездието за милионите опропастени български животи, за разрушаването на българската икономика и армия, ще бъде кърваво, но справедливо. Но Дори и в чужбина да избягате, пък ще ви намерим! Ще започнем с БХК.

13

Брестовашки

преди 7 години

Важното е че пудела се умилква на НАТО. Да ви е честито другаре! Гласа ви отиде нахалост.

12

Анонимен

преди 7 години

България е член на ЕС и НАТО. Въпросът е приключен!

11

Анонимен

преди 7 години

"При тази новинка, антишорошоидччетата не трябва ли да пишкат газ? Любимия им генерал е натовски слуга. Ха-ха-ха-ха-аха"Пък вие, с0р0соидчетата, сигурно изпитвате п0люции от кеф, че всичките ни политици са слуги на Вашингтон и Турция. Сигурно с нетърпение очаквате момента, когато Одринският гарнизон ще ви разсее авроатлантическите илюзии... пригответе си обаче една кофа с вазелин, ен.ч.ри пр0дажни!

10

Анонимен

преди 7 години

Сега така им викат на васалите... "лоялни". А какъв го дирим в Афганистан и Ирак? Нашите момчета загинаха за чужда кауза, тази на американския империализъм. Има страни членки на НАТО, които отказаха да слугуват на чуждите интереси и не пратиха свои контингенти в тези мисии като Гърция например. Дори комунистите на бяха толкова пр0дажни. Даже те не допуснаха съветски военни бази у нас и не позволяваха на Турция да се меси във вътрешните работи на НРБ. С0р0соидите продадоха България!