12

Анонимен

преди 7 години

Дигитален ***! Ясно!

11

смЕх

преди 7 години

Да бе рано или късно ще си сритат шапките и някой от равните ще стане по-равен заложено е в човека и не може да се избегне.

10

Деян

преди 7 години

"...За жалост българското законодателство, чисто административно, не ни позволява това да се случи, затова официално сме ООД...." Замислете се за: КД; СД; някакъв тип НТО, ДЗЗД и пр. не е задължително да си АД, ООД или ЕТ.Това, което правите, не е лоска йерархия, защото имаш договаряне, контакти с клиенти. Това е Rainmaking компания. Идеята е, че като завали, всички са мокри. Когато Rain maker-а докара клиент, пари има за всички

9

Фарс

преди 7 години

Прекалено комунярско. За групичка от няколко човека които се познават добре и тр .. най-много 10 да, но за голяма фирма с десетки или хиляди служители е немислимо.

8

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 7, тия изказвания сме ги чували и преди от разни леко фалирали фирмички... споко мечтите са безплатни повечето време ;)

7

Анонимен

преди 7 години

Тия са изостанали поне с 15 години - така беше 2000та година. В ИТ бизнеса отдавна има разработени процеси на производство и организация където ИТ специалистът вече е като работник на конвейр, качеството е добро, заплатите може да се натискат надолу, продукта в крайна сметка е качествен, цената конкурентоспособна. ИТ специалистът вече е само работник на конвейр и може лесно да се замени. Тези най-много да фалират с тази плоска структура.

6

Анонимен

преди 7 години

"В момента клиентите идват при нас и са много доволни, че работят по такъв начин с нас, защото виждат резултатите."Доволно са докато някоя друга фирма с вертикална структура не предложи същата услуга и продукт на по-изгодна цена.

5

Анонимен

преди 7 години

Комуна, ***!

4

Анонимен

преди 7 години

В България всеки иска да е шеф, а не да е без шеф..моделът е неприложим извън отряд идеалисти, които в 99% са си самодостатъчни за изпълнение на задачите си.

3

king_for_a_day

преди 7 години

Е, кажете де, коя е тази компания с 40 000 служителя с плоска йерархия?Струва ми се, че това няма как да се приложи при повече от няколко десетки човека, които се познават, лоялни са един към друг и постоянно са в течение кой какво прави. Появят ли се скатавки, системата заминава.

2

ти хубаво ама..

преди 7 години

Когато трябва да се понесе персонална отговорност със съответните последствия, как става .. Сгрешилия служител е изправен на "другарски съд" ли ... Идеята е хубава, но да не доведе след себе си и така познатото "дружеска безотговорност" ... границата е доста тънка ...

1

Анонимен

преди 7 години

Е, това не е за нас. Как ще дадем на наши хора двойна заплата ако не са шефове.