20

Владо

преди 7 години

Да не забравят да привлекат и Везалов ! На ръце ще им го донесем.Локо Пд forever !

19

Анонимен

преди 7 години

Видинския е дръпнал говеждо ,а не конско ! Тия нали са *** !

18

ДЖИНГИБИ

преди 7 години

Да знаете, че комустическите отрочета няма да допуснат някой отбор да се нарече и ДЖИНГИБИ....Просто защото техния отбор късно се роди с изкуствено оплождане и рано умря, се занимават с отбора на народа.

17

АПОСТОЛИТЕ

преди 7 години

Сега, ако някой отбор от Тракийската равнина примерно се нарекат "АПОСТОЛИТЕ", пак ли ще има хейтене, че трябва да връщат името на АПОСТОЛА? Питам само за един прЕател.

16

ЗА ИМЕТО

преди 7 години

За всички които хейтят и искат ЛЕВСКИ да "върне името на Апостола", уточнявам само че ВАСИЛ ИВАНОВ КУНЧЕВ е национален герой, а прякора му ЛЕВСКИ не е име, затова футболния отбор може и се назовава с този псевдоним, символ на високи спортни умения, заради които и ВАСИЛ ИВАНОВ КУНЧЕВ е получил прякора си.

15

vlady

преди 7 години

Йоргачевич е класен вратар и е добре Левски да го задържи - Кръстев е перспективен, но много млад и неопитен и все още не е готов за титуляр. Останалите футболисти наистина могат да бъдат освободени.

14

Левскар

преди 7 години

Евала на коментарите. Всеки с позиция, всеки с агрументи, но спорът - цивилозован. Няма думички с К, няма ***, няма лели...Браво, хора!

13

До Станой от Ахелой

преди 7 години

Любими ти отбор е на това дередже, защото се слуша гласа на е такива слепци , като тебе. Единствения отбор в света дето го погребаха феновете му.

12

nqkoi

преди 7 години

Преди години се носеха слухове, че грандовете вземат некачествени чужденци със заплата от по 15-20 х. евро. Треньора вижда, че *** за зеле не става от тях и съответно или ги разкарва или не ги пуска. Чуждестранният магьосник разтрогва по вина на клуба и съответно ги съди за 200-300 х. евро неплатени заплати и нормално при действащ договор печели делото. От тези 200-300 х. евро компенсация се разделят с агента и всичко точно, трансфера се брои за успешен. После чакайте резултати в Европа.

11

Анонимен

преди 7 години

До Станой от Ахелой #5 Айде пак - едните били по българи от другите българи аре стига бе да не да е симо левски тука в тая държава

10

Миньоро

преди 7 години

До Станой от АхелойЯ ми кажи кой по ред ви пернишкият даскал набеден за собственик ? И то ви издържат 27 години все с МУТРЕНСКИ пари...

9

ЦСКА

преди 7 години

До Станой от АхелойЩо ? ,,Динамо,, си е българско име ,а ? ,,Динамо,, Москва и ,,Динамо ,,София ! Само че,ония от Москва още си носят името, а тия от Подуене станаха,, Пощенец,, па ,,Левски Спартак,, па ,,Витоша,, и накрая ,,Геренбахче,,....

8

Анонимен

преди 7 години

До Станой от АхелойДа носи името на Апостола, но да побеждава. Този отбор или, както правилно го сложи в кавички (и за обор не става) обор носи само неприятното чуство на излагация пред чужденците. Хайде малко се позамислете и изполвайте името на населеното място, където разхождате непрани анцузи.

7

Анонимен

преди 7 години

И другата половина да продадат се тая. Пари нема, нема и да има. По бежанските центрове да огледат нещо без пари да вземат и тва е.

6

НАП

преди 7 години

Нема пари-действайте !!! И да ми върнете 20 000 000 ! Ама ако дойде Баце ,ще ви се размине...

5

Second

преди 7 години

До Станой от АхелойПрав си! За оборчето от Москва си прав. Да върне обора от геренските ливади името! Това се иска само. Да ритат подуянци топката из къра, това е! Винаги Вторите трябва да ги има за да ни забавляват.

4

ГЛУПАКА

преди 7 години

Тези няма да са голяма загуба за отбора,но не виждам още двете *** момчета Баба.пун.да и Нар. И двамата са щурщайнковци без необходимите качества на футболисти.Тези от чужбина които идват трябва да са поне една класа над нашите момчета,ако искат управляващите клуба да има резултати.Иначе ще се харчат само грешни пари.

3

МОДА

преди 7 години

Вторите след Хонвед кога ще върнат името, което срамят???

2

Анонимен

преди 7 години

До армеецОбора да го има. Името на Апостола да не петнят!

1

армеец

преди 7 години

Закривай обора!