23

Ататюрк vs Ганьо

преди 7 години

Оставете Турция бе тя не е влиятелна, турция е бедна и слаба държава, а българия е най голямата държава - голям народ разполагаща с силна икономика и много мощна армия способна да победи армията на САЩ, Русия и Китай !

22

Богнострокулум

преди 7 години

Доги навярно си мисли, че си е подсигурил мира с Русия, както навремето е смятал Хитлер. Затова и сега си позволява да дрънка оръжие и навярно няма да се ограничи само с дрънкане. Изглежда обаче е забравил историята и колко е краткотраен рускиятт мир. За разлика от Хитлер обаче, Доги далеч не разполага с такъв технически образован народ. Ако мога да направя паралел с една небезизвестна игра, ако Хитлер е разполагал с терани, то Дори разполага със зергове...

21

Анонимен

преди 7 години

Въртоглавия нещо много взе да си вярва и да маха с пръст на всички страни в света. Работата отива на усмиряване. Лошото е, че покрай него ще пострадат и доста невинни. Жалко за възпитаните и образованите хора там.

20

Произхода на Ердоган

преди 7 години

Мащабна операция тече срещу кого.С/у незабулените жени или лекарките,които ритахте из автобусите в Цариград.Срещу останалите двама 95г журналисти които не са съгласни със свинщината в която превърна Турция Ердоган.Мащабна операция тече пишете срещу истината свободата и правото и последните останки от държава в Турция.Половин милион са във затвора интелектуалци.Затворниците истинскки престъпници са навън.Това е било само в Гулак .Бесния управлява Турция.Право към урвата я води засилено.Живейте.

19

Ха,ха,хаааааааа...

преди 7 години

След акцията ...пак ше изпищят от... "ЛЕВИЧАРСКАТА ЕВРОПА" И ПКК!ВЕЧЕ ИМ НАУЧИХМЕ ПЕСНИЧКИТЕ..ха,ха,хаааааааааааааа!

18

Анонимен

преди 7 години

Очаква се европейските ятаци на ПКК да активизират някоя клетка.

17

Анонимен

преди 7 години

Idi da vidish "beli "besarabski bulgari v raiona na Bolgrad(Tarakli) predi Odessa.Ima okolo 200 sela,govoryat samo na bulgarski,no sa povecheto murgavi s cherni kosi ima i beli.Yujnite turci sa cherni chak sini,a samo pokrai Istambul beli.Smeseli sa gena poznaite otkude ??

16

zzp

преди 7 години

До Анонимен-Holandia e nay golemia investitor v turtsia alllllllllllllloooo ogramotete se malko,Dirjava kolkoto konya okrig no po ikonomiceski pokazateli ste vi firvuli kogato si iska.Hayde ciba u aziatskata kocina nemate rabota v eu.

15

турчина2

преди 7 години

следя както турските така и бг медиите, последната новина която видях за България в турските вестници беше за президентските избори, а в България новините за Турция излизат на конвейр. незнам как да го тълкуваме това, дали е съдба, дали е забвение, дали под съзнателно желание,.... времето ще покаже, братя българи

14

турчина2

преди 7 години

Бях започнал да се притеснявам, че последните 2 часа нямаше новини от турция но ето че на, всичко е наред

13

Анонимен

преди 7 години

Ше ловат холандерци.

12

Анонимен

преди 7 години

16 милионна холандия е джудже в сдавнение с Турция. Турция ще се изплюе и холандия ще я залеят води.Холандия не е инвеститор. Холандия е вносител и си продава стоките. Не произвежда в Турция и не изнася от Турция. Холандия внася в Турция и продава turcin ti vijdal li si holandia na jivo tova e vse edno da si v afrka takova e dolu gore naselenieto .i po sigorno e da ozelesh v chechnia otkolkoto v xolandia tova e chavale suckeska drajava

11

Анонимен

преди 7 години

Vulchi kapan e hvatka v borbata,kovarna e

10

Факт

преди 7 години

То ако не са Проливите,Турция отдавна да е изд*хала супата,ама нейсе...Това всъщност е поправимо-в един момент Константинопол може и да се върне на законният му собственик.

9

турчина

преди 7 години

до РусофилаАма и ти си голям демократ с тоя спам. Стой си в Германия и не шавай много.

8

турчина

преди 7 години

до Су16 милионна холандия е джудже в сдавнение с Турция. Турция ще се изплюе и холандия ще я залеят води.Холандия не е инвеститор. Холандия е вносител и си продава стоките. Не произвежда в Турция и не изнася от Турция. Холандия внася в Турция и продава.

7

Су 34

преди 7 години

Ердоган каза, че вече няма да споделят информация със ЕС относно борбата с тероризма. Затварят веригата холандски бензиностанции ОПЕТ както и 2600 холандски фирми.--------------Идеално, Холандия е на първо място като инвеститор в Турция!

6

турчина

преди 7 години

Започват строеж на Язовир в Мардин (Югоизточна Турция) работа ще има за 400 хил.души. А операцията в Истанбул е за наркотици. Казаха преди малко, че ще ловят контрабанда на наркотици. Няма нищо общо с полотиката.

5

турчина

преди 7 години

В Русия пък живеят руснаци с монголски черти и други които са като германците. В България пък един бивш премиер е индиец на външен вид. Приватизатора Костов. Истприка Б.Димитров е по тъмен от Б.Б.В.Сидеров е тъмен но с бяла перхидролена коса. Скатаджията Винкела е южен азиатец има черкезка мутра. Или по скоро еврейска или арменска.

4

турчина

преди 7 години

Турците в Турция не са ***. И аз мислех, че са такива но след като заживях там разбрах. Турците в Турция са като италианците, гърците и испанците. Два милиона са албанците. Предимно в Истанбул. Или по скоро техните потомци. Има също много сирийски преселници които не знаят сирийски но по произход са от Сирия. Няколко милиона кюрди или по скоро децата им също са турскоговорящи. Не знаят кюрдски въпреки, че родителите им са такива. При всяка бивша Империя е така.