9

инж.стар

преди 7 години

Не се лъжете да учите за инж.Учете за депутати,адвокати.Инъче мизерияъа ви чакатака.

8

Анонимен

преди 7 години

Учат но няма работни места и заплати и само си губят времето. На Запад търсят миячи без вишу.

7

Анонимен

преди 7 години

На запад образованието е толкова върхътче произвежда глуупаци като Мееркел, Юннкер и др. абсолютни глупаципревърнали Европа в катун от камиилари.Наши такива образовани таланти са Мария Габриел, *** Пауноваи др. женски малоуммия недоразомения на природата.Само *** могат да хранят парразите носещи болести и смърт

6

Лекар

преди 7 години

Аз съм студент последна година, медицина, и искам да кажа, че имах много приятели, които математиката им провали живота. Този античовешки предмет, без никаква ясна цел, се изучава в специалностите под формите на висши математики 1,2,3,4 и т.н. + стереометрии, геометрии и други безумици.И моето следване е трудно, много, но поне това, което четеш има смисъл. Как да са мотивирани хората? В 21-ви век има разработени компютърни софтуери и калкулатори. Кому трябва да решава закърнели задачи на ръка?

5

Анонимен

преди 7 години

Бравос! Ама не е лъжа. Компютърните технологии не били инженерни дисциплини! Ако става дума за разработчици - не са.Нещо като оператор на небиологична единица.

4

европа 2 скорост

преди 7 години

Българките и българите са по дизайна ,проектите с евро пари и модата ..........По лесното и приятното .Скоро в нашите вузове ще се движат само *** от мюсюлманския свят.

3

Иван Пешев

преди 7 години

Да всеки иска да е меринджей на нещо. На никой не му гръчи мозъка с математика 4-5 години но пък ако може 5000 заплата като някакът меринджей на ИТ-та които са си гърчили мозъците - идеално.

2

IT

преди 7 години

От къде ще да са, щом искат да учат и са кадърни - да заповядат. Имаме голяма нужда от качествени, не в количествено отношение, софтуерни специалисти. А естествено е че щом българите предпочитат да право, икономики и психология, за нас и арабите са добри дошли. Нащенците явно предпочита да не се потрудят, но после ще мрънкат, че заплащането е било ниско. Да ходят да става общи работници тогава.

1

Matematik

преди 7 години

От децата на певачки, мутри и др. подобни е малко вероятно да очаквате интерес към математика, физика и други науки. А децата на математиците и инженерите от малки са се ориентирали на Запад.