9

Анонимен

преди 7 години

Бременна и гола - няма нищо секси, дори е гаднооо. На вид. Неестествено.Все едно на жена или бъж с голям тумбакк да кажеш че са сексии ;)

8

Анонимен

преди 7 години

Всички бремени жени са прекрасни, защото носят в себе си нов живот. Няма значение "заглавието", което носят.

7

Kiki

преди 7 години

Не е дръзка,а тлъста

6

Анонимен

преди 7 години

От както Деми Мур се снима гола и бременна, известни и неизвестни и подражават. Не го намирам за секси, даже не е интересно, щото все пак на жената предназначението и е да създаде потомство. Така нищо чак толкова атрактивно и невиждано няма в големия корем.Иначе няма лошо, че тя се харесва така, поне се предполага, щом го демонстрира.

5

Гошо

преди 7 години

Секси ама другият път , не може в такава напреднала бременност с тоя масивен корен да е секси .Трябва да си як фетишист за да ти хареса тази снимка

4

верно

преди 7 години

Верно казва номер 1. Имаше в едно предаване като беше бременна с Блу Айви, как й се набръчка корема като сяда. Тоес - оказа се, че явно има подплънки на корема вместо да е бременна. Като нищо може сурогатна майка да е родила първото й дете, тя нито напълня, нито се промени. И това сега да й е първа бременност. но случайт се потули и нищо не се разбра тогава.

3

ама че глупост

преди 7 години

Секси е само за мъжа си. Кой нормален ще се възбуди от бременна. В края на краищата нали това е целта на цялото мероприятие - да се напълни фурната. Вече като не е свободна и е ясно, че някой го е изпреварил, за какво секси и привлекателно говорим?! Няма за кво да се бори един мъж тука - целта вече е изпълнена от някой друг. Пфф

2

Алекс

преди 7 години

Леко сега с истерията за правата на бременните и кърмачките.Не е сески, защото се е обляква като за реклама на Илиянци от края на 90-те. Това черно, плюшено ансамбълче с черната лента около врата беше актуално около абитуриентския бал на Лепа Брена. Човек колкото по-малко вкус има, толкова по-трудно може да го скрие.

1

Анонимен

преди 7 години

тая не роди ли ве? от колко време се показва бременна