12

Гост

преди 7 години

Дайте информация и в района на кои РПУ-на на МВР са най-много и неразкритите кражби. Шефовете на въпросните РПУ-та да се уволнят! Единствения начин е граждански натиск над институциите. В противен случай, ще продължаваме да четем само статистика! За всичко, не само за кражбите! Ето, един добър въпрос към кандидат-депутатите - какви мерки ще се вземат за понижаване на престъпността и в какъв срок очакват резултатите? Но не с нерегистриране на престъпления, разбира се.

11

жико

преди 7 години

Колкото % са разкрили, с такъв % от заплатата да си ходят.

10

до СС

преди 7 години

само от лицензирани морги викаш......а като ми блокира двигателя и няма да го правя, не мога ли да разпродам части и да избия някой лев, за да си купя друга кола, или викаш да я дам за триста лева на въпросните "лицензирани" морги и те да изкарат няколко хиляди от триста лева?!интересно...вместо полиция, прокуратура и съд да си вършат работата, да правим глупави закони, нагодени според ситуацията

9

Анонимен

преди 7 години

Проблемът с катализаторите е много подценен! Като ти го откраднат, какво правиш? Купуваш нов и го крадат и него?

8

Анонимен

преди 7 години

RODRIGO DUTERTE MOJE DA SE SPRAVI S KRAJBITE IMA MNOGO EFIKASNI METODI ZA OTKAZVANE NA KRAZIDTE OT POROKA IM ZA VECHNI VREMENA

7

Анонимен

преди 7 години

Тогава заплатите на търсачите трябва да е 10% от сумата която са им обещали. Те работят толкова.

6

Анонимен

преди 7 години

Мафията, от която произлезе ГЕРБ, крадяла коли. Каква изненада!

5

sport

преди 7 години

До ССЛицензирани ще станат тези, които са близко до нашите, които пък ще си имат и група по "събиране" на втора ръка части. Системата лесно ще се пригоди. ;)

4

Anonymous

преди 7 години

Български патент! Защитаваме катализатори с много високо якостна тел!!! :)

3

СС

преди 7 години

Това са автомобилите в един малък град в БГ - смятайте как родната полиция ни пази ... единствения начин да се предотвратят кражбите е да се продават авточасти втора употреба само от лицензирани автоморги от автомобили с документи за произход-катастрофирали или бракувани.

2

Анонимен

преди 7 години

Реклама :)

1

Анонимен

преди 7 години

3239 автомобила са били откраднати миналата година. Едва 10 процента от извършителите са били спипани и са им повдигнати обвинения. Г-жо Александрова. Едно до друго двете изречения нямат смисъл. Излиза,че освен броя на крадените коли полицията знае и общия брой на крадците, което е невъзможно.